Δράση. Περιβάλλον Παιδεία Πολιτισμός
Δράση
 

Άρθρα

Επιλέξτε άρθρα του συγγραφέα:

Αυθαίρετα, ρύπανση, διαφθορά επιτρέπονται. Οι επενδύσεις απαγορεύονται

Αναρτήθηκε 25-09-2017
Του/Της Θόδωρου Σκυλακάκη

Το ελληνικό κράτος έχει τις χαμηλότερες επενδύσεις στην Ευρώπη. Μόλις τις μισές από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο. Γιατί; Γιατί είναι ακραία φαύλο κι υποκριτικό.

Περισσότερα...

Η εποχή των τεράτων

Αναρτήθηκε 20-09-2017
Του/Της Δημήτρη Σιόλιου

Ζούμε σίγουρα στην εποχή των τεράτων, από κείνη τη μέρα στο Καστελόριζο που βγήκε στο φως  ό,τι  επωάστηκε  και κρυβόταν  στα σκοτεινά κατώγια  την περίοδο της ευμάρειας. Δεν είναι μόνο η χίμαιρα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που το αποδεικνύει, η στρέβλωση στο κοινωνικό συνεχές υπήρξε τέτοια, ώστε η πραγματικότητα έγινε ένα με το φαντασιακό,

Περισσότερα...

Το μικρό και το μεγάλο πακέτο

Αναρτήθηκε 18-09-2017
Του/Της Τάσου Αβραντίνη

Η μείωση των φόρων όταν συνοδεύεται από αντίστοιχη ή μεγαλύτερη περικοπή δαπανών είναι η σημαντικότερη απόφαση για μια χώρα που βρίσκεται σε μακροχρόνια οικονομική ύφεση. Μόνο τότε μπορεί να αυξηθεί το παραγωγικό κίνητρο για εργασία και επενδύσεις πολιτών και επιχειρήσεων, να μειωθεί η φοροδιαφυγή και να αυξηθεί η απασχόληση.

Περισσότερα...

Οι αιτίες του νεποτισμού μας

Αναρτήθηκε 14-09-2017
Του/Της Διονύση Γουσέτη

Δεν έχω αμφιβολία ότι είμαστε πρώτοι στην Ευρώπη σε νεποτισμό (η λέξη βγαίνει από το λατινικό nepot που σημαίνει «ανίψι»). Δεν πιστεύω να υπάρχει άλλη ευρωπαϊκή χώρα που στα τελευταία 200 χρόνια έχει αποκτήσει τρεις φορές πρωθυπουργούς τριών γενεών (πατέρα – γιο – εγγονό).

Περισσότερα...
Περισσότερα


Δράση Θέσεις MediaKit
Συντελεστές Όροι χρήσης & πολιτική απορρήτου © Copyright Δράση 2013