Δράση. Περιβάλλον Παιδεία Πολιτισμός
Δράση
 

Άρθρα

Επιλέξτε άρθρα του συγγραφέα:

Γιατί δεν χτύπησαν οι σειρήνες;

Αναρτήθηκε 21-11-2017
Του/Της Θόδωρου Σκυλακάκη

Το παρόν κείμενο δεν έχει αντιπολιτευτικό χαρακτήρα. Είναι κείμενο προβληματισμού για το αν η τραγωδία στη Μάνδρα -από πλευράς του μεγάλου αριθμού χαμένων ανθρώπινων ζωών- θα μπορούσε εν μέρει να αποφευχθεί, αν οι άνθρωποι είχαν έγκαιρα προειδοποιηθεί, ώστε να προστατευτούν από την πλημμύρα, με δεδομένο ότι οι μηχανισμοί έγκαιρης προειδοποίησης με την σημερινή τεχνολογία είναι πλέον οικονομικά και τεχνικά εφικτοί.

Περισσότερα...

Την κυβέρνηση με δέρμα ιπποποτάμου, ο νεοφιλελευθερισμός τη μάρανε…

Αναρτήθηκε 14-11-2017
Του/Της Θόδωρου Σκυλακάκη

Χιλιάδες εγκληματίες βγαίνουν από τις φυλακές με τους νόμους του ΣΥΡΙΖΑ και εγκληματούν ξανά εις βάρος αθώων πολιτών. Πως αντιδρά ο ΣΥΡΙΖΑ; Δεν φταίει ο Παρασκευόπουλος, δεν φταίει ο Τσίπρας, φταίει ο νεοφιλελευθερισμός…

Περισσότερα...

Οι κακοί νόμοι είναι για να αλλάζουν

Αναρτήθηκε 12-11-2017
Του/Της Γιάννη Ανδρουλάκη

Μετά από αλλεπάλληλες αιτήσεις χορήγησης 48ωρης άδειας, ο κατά συρροήν δολοφόνος Κουφοντίνας, έτυχε τελικά με ομόφωνη απόφαση του συμβουλίου των φυλακών, αυτού του ευεργετήματος και βρέθηκε προσωρινά εκτός φυλακής.

Περισσότερα...

Κάτι αλλάζει στη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη

Αναρτήθηκε 09-11-2017
Του/Της Θόδωρου Σκυλακάκη

Είχα χθες την εμπειρία της παρακολούθησης και συμμετοχής στο Προσυνέδριο της ΝΔ στο Ηράκλειο για την επιχειρηματικότητα και την επανεκκίνηση της οικονομίας, ως συντονιστής στο πάνελ για τη νέα επιχειρηματικότητα.

Περισσότερα...
Περισσότερα


Δράση Θέσεις MediaKit
Συντελεστές Όροι χρήσης & πολιτική απορρήτου © Copyright Δράση 2013