Δράση. Περιβάλλον Παιδεία Πολιτισμός
Δράση
 

Άρθρα

Επιλέξτε άρθρα του συγγραφέα:

Η Θεσσαλονίκη δεν είναι το τρόπαιο κανενός

Αναρτήθηκε 13-10-2018
Του/Της Γιάννη Ανδρουλάκη

Στους NYT δημοσιεύτηκε η πληροφορία περί ανάμειξης επιχειρηματία στις εξελίξεις του Μακεδονικού για λογαριασμό των ρωσικών συμφερόντων. Η πληροφορία, ακριβώς επειδή προέρχεται από ένα εκ των εγκυρότερων εντύπων στον κόσμο, είναι ενδιαφέρουσα και, φυσικά, περαιτέρω ερευνητέα.

Περισσότερα...

Φοβού τους κρατιστές και δώρα φέροντας

Αναρτήθηκε 12-10-2018
Του/Της Διονύση Γουσέτη

Τις προάλλες χρειάστηκε να κάνω τραπέζι σε κάποιους. Οταν πήγα να πληρώσω, ο ταβερνιάρης μου δείχνει ένα λογαριασμό 117 ευρώ και μου ψιθυρίζει: «Αν πληρώσεις με “μαύρα” ο λογαριασμός κατεβαίνει στα 80 ευρώ». Ο άνθρωπος δεν καταλαβαίνει ότι το κράτος είναι αμείλικτο στο να μαζέψει αυτά που του χρειάζονται για την πολιτική του.

Περισσότερα...

Λέσχη Αντιλογίας Λάρισας

Αναρτήθηκε 10-10-2018
Του/Της Γιώργου Καραβάνα

Ο πρόσφατος ξυλοδαρμός βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, η ακραία διαδικτυακή διαμάχη με αφορμή την απόπειρα ληστείας ενός μαγαζιού και ο απόλυτος διχασμός των Ελλήνων σχεδόν σε κάθε θέμα της επικαιρότητας, δείχνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την αδυναμία μας ως κοινωνία, να συζητούμε νηφάλια και να καταλήγουμε σε ένα ελάχιστο κοινών συμπερασμάτων.

Περισσότερα...

Μισούν την αποταμίευση, καταστρέφουν τις τράπεζες

Αναρτήθηκε 10-10-2018
Του/Της Θόδωρου Σκυλακάκη

Πριν μερικές μέρες, σε μία εκδήλωση που οργάνωσαν το Παρατηρητήριο Επιχειρηματικότητας και η Δράση, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε το αυτονόητο για την αποταμίευση: Ότι δηλαδή οι νέοι άνθρωποι θα πρέπει να ενθαρρυνθούν για να μάθουν αποταμιεύουν στη διάρκεια της ζωής τους. Ποιος είδε τον κομπλεξικό Συριζαίο και δεν τον φοβήθηκε!

Περισσότερα...
Περισσότερα


Δράση Θέσεις MediaKit
Συντελεστές Όροι χρήσης & πολιτική απορρήτου © Copyright Δράση 2013