Δράση. Περιβάλλον Παιδεία Πολιτισμός
Δράση
 

Άρθρα

Επιλέξτε άρθρα του συγγραφέα:

Το παιδί μας κινδυνεύει

Αναρτήθηκε 19-07-2018
Του/Της Διονύση Γουσέτη

Στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στην Αμάρυνθο, στην Κω, στα Γιάννενα και τώρα στην Αργυρούπολη, παιδιά σκοτώνονται ή τραυματίζονται σωματικά ή ψυχικά από βία άλλων παιδιών. Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας διέταξε έρευνα για την αυτοκτονία του 15χρονου μαθητή, οι ποινικές ευθύνες θα καταλογισθούν και εμείς μπορούμε να αποστασιοποιηθούμε και να ασχοληθούμε με τα προβλήματά μας που είναι πιεστικά.

Περισσότερα...

Μια αλήθεια που πονάει

Αναρτήθηκε 17-07-2018
Του/Της Γιώργου Καραβάνα

Προτίμησα να περιμένω κάποιες μέρες πριν γράψω. Να περιμένω σεβόμενος τη στεναχώρια και το πένθος, που εύλογα κάποιοι άνθρωποι αισθάνονται, όταν φεύγει από τη ζωή ένας άνθρωπος δικός τους ή ένας άνθρωπος που γνώρισαν και εκτιμούσαν πολύ. Ο θάνατος παραμένει μυστήριο, που προκαλεί δέος και πόνο στους ανθρώπους.

Περισσότερα...

Το άγος των συντάξεων και των συνταξιούχων

Αναρτήθηκε 17-07-2018
Του/Της Αριστοτέλη Αιβαλιώτη

Η συζήτηση των τελευταίων μηνών είναι για το αν και πότε θα κοπούν οι συντάξεις, όπως έχει δεσμευτεί η χώρα με τις αξιολογήσεις για το επικείμενο τέλος του ελληνικού προγράμματος.
Η συζήτηση γίνεται για το αν και πότε η κυβέρνηση Τσίπρα θα προσπαθήσει να αναβάλλει την περικοπή των συντάξεων προκειμένου να αποκομίσει εκλογικά οφέλη.

Περισσότερα...

Γιατί πρέπει να περικοπούν οι συντάξεις

Αναρτήθηκε 16-07-2018
Του/Της Μιράντας Ξαφά

Για «αμιγώς πολιτικά κίνητρα» που δεν εκφράζουν τα αιτήματα της κοινωνίας και των επιχειρήσεων κατηγόρησε τον ΣΕΒ ο πρωθυπουργός από το βήμα του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος. Αφορμή αποτέλεσε πρόσφατη έκθεση στην οποία, κατά τον κ. Τσίπρα, ο ΣΕΒ «επιχειρεί να παρέμβει στη δημόσια συζήτηση για τα περιβόητα μέτρα του ’19 και του ’20,

Περισσότερα...
Περισσότερα


Δράση Θέσεις MediaKit
Συντελεστές Όροι χρήσης & πολιτική απορρήτου © Copyright Δράση 2013