Δράση. Περιβάλλον Παιδεία Πολιτισμός
Δράση
 

Άρθρα

Επιλέξτε άρθρα του συγγραφέα:

Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους

Αναρτήθηκε 19-09-2018
Του/Της Γιάννη Ανδρουλάκη

Σε έναν χρόνο από σήμερα θα γίνουν εκλογές. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα ηττηθεί, οι ΑΝΕΛ θα εξαφανιστούν από τον χάρτη και ο Μητσοτάκης θα πάρει την εντολή από τον ελληνικό λαό να κυβερνήσει την χώρα.

Περισσότερα...

Παλαιοκομματισμός και μείωση συντάξεων

Αναρτήθηκε 13-09-2018
Του/Της Διονύση Γουσέτη

Παλιότερα, η ανεύθυνη ψηφοθηρική τακτική των παλαιοκομματικών κυβερνήσεων, να μην κάνουν τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις στο θέμα των συντάξεων και χάσουν εκλογική πελατεία, είχε δύο φάσεις. Στην πρώτη φάση ανέθεταν το ασφαλιστικό σε μια «Επιτροπή Σοφών». Ολες οι επιτροπές, ακόμα και αυτές της ΓΣΕΕ, αποφαίνονταν ότι είναι απαραίτητες οι μεταρρυθμίσεις.

Περισσότερα...

Ο διπλανός μου ο συριζαίος

Αναρτήθηκε 12-09-2018
Του/Της Γιάννη Ανδρουλάκη

Στο σόι μας, στην δουλειά μας, στην παρέα μας, όσοι έχουμε γράψει χιλιόμετρα διαδρομής στην ζωή μας, επαγγελματική και κοινωνική, υπάρχουν οπαδοί και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ. Κάποιες φορές μας κακοφαίνεται, πάμε να χτίσουμε απόσταση και να χαλάσουμε τις καρδιές μας αλλά αυτό δεν διαρκεί για πολύ.

Περισσότερα...

Κυρ Αλέξη, όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια…

Αναρτήθηκε 10-09-2018
Του/Της Θόδωρου Σκυλακάκη

Δεν τον πολυαπασχολούν οι αγορές μας είπε ο Κυρ Αλέξης στη Θεσσαλονίκη. Και μας θύμισε τον μύθο του Αισώπου που μαθαίναμε παιδιά, με την αλεπού, την κυρά Μαριγώ, που πεινούσε πολύ και μόλις είδε κάτι ωραία τσαμπιά σταφύλια που κρέμονταν από μια κληματαριά, θέλησε να τα φάει, αλλά δεν μπορούσε να τα φτάσει. Οπότε, φεύγοντας, μονολόγησε: «Μπα, αγουρίδες είναι».

Περισσότερα...
Περισσότερα


Δράση Θέσεις MediaKit
Συντελεστές Όροι χρήσης & πολιτική απορρήτου © Copyright Δράση 2013