Δράση. Περιβάλλον Παιδεία Πολιτισμός
Δράση
 

Πάνος Μιχαλόπουλος

Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της Δράσης- Οικονομολόγος-Επιχειρηματίας

"Συμμετέχω στη Δράση γιατί είναι απαραίτητο σήμερα να ακουστεί επιτέλους η φωνή της Κοινής Λογικής και να σταματήσουμε να αποτελούμε μια σιωπηρή πλειοψηφία".Συμμετέχω στη Δράση γιατί είναι απαραίτητο σήμερα να ακουστεί επιτέλους η φωνή της Κοινής Λογικής και να σταματήσουμε να αποτελούμε μια σιωπηρή πλειοψηφία.

Τα τελευταία 10 χρόνια, από την ημέρα που ίδρυσα τη δική μου επιχείρηση, έμαθα να βασίζομαι και να τα καταφέρνω με τις δικές μου δυνάμεις.
Οι συνθήκες που επικρατούν στην (και για την) χώρα μας καθώς και η ηλικία μου, μου επιβάλλουν να σταματήσω να είμαι πλέον παρατηρητής-κριτής όλων αυτών των απίστευτων πραγμάτων που συμβαίνουν και να συμμετέχω ενεργά στην πολιτική, αν ελπίζω ότι θα αλλάξει ποτέ κάτι.
Σε όσους μοιρολατρικά πιστεύουν ότι δε θα αλλάξει ποτέ κάτι, απαντάω:

Aν δεν ασχοληθούμε πλέον, εμείς οι «νορμάλ», με την πολιτική τότε η τιμωρία μας θα είναι να μας κυβερνούν πάντα οι άχρηστοι.
Όπως Εσείς έτσι κι εγώ λέω φθάνει πιά.

Η κριτική του καναπέ πρέπει να μετουσιωθεί σε Δράση.

Βιογραφικό ›

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος είναι ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας αξιολογήσεων, ερευνών και συστημάτων υποστήριξης αποφάσεων πιστωτικής πολιτικής, Hellastat AE.

Πριν την Hellastat εργάστηκε ως σύμβουλος επιχειρήσεων στην εταιρεία PricewaterhouseCoopers.

Έχει σπουδάσει οικονομικά στο πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου ενώ κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην αξιολόγηση κινδύνων & επενδύσεων από το πανεπιστήμιο Brunel του Λονδίνου.
 Δράση Θέσεις MediaKit
Συντελεστές Όροι χρήσης & πολιτική απορρήτου © Copyright Δράση 2013