Δράση. Περιβάλλον Παιδεία Πολιτισμός
Δράση
 

Γιάννης Τζανετής

Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Δράσης - Σύμβουλος Επιχειρήσεων

"Η πατρίδα μας έχει ανάγκη από λογικές – απλές λύσεις, αισιοδοξία, εξωστρέφεια, στόχους και εντατική προσπάθεια σε όλους τους τομείς. Η πατρίδα μας έχει ανάγκη από ΠΟΛΙΤΕΣ όχι ΠΕΛΑΤΕΣ."Στα παιδικά μου χρόνια θυμάμαι τους συμπολίτες μου να παθιάζονται για αλλαγή, αργότερα πίστεψαν στον εκσυγχρονισμό και τελικά ζήτησαν παθιασμένα την επανίδρυση του Κράτους….
Σήμερα, μετά από τριάντα χρόνια περιπλανήσεων σε λάθος δρόμους και κακής διοίκησης είναι βέβαιο ότι αυτό που χρειάζεται η πατρίδα μου είναι: Κοινή Λογική, Πρακτικές Λύσεις, Απελευθέρωση από τον Κρατισμό, Νέα Πρόσωπα και ΔΡΑΣΗ ! Ας το επιδιώξουμε, ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

 

Βιογραφικό ›

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1970. Κατάγεται από την Νάξο και την Πάρο όπου και πέρασε τα παιδικά του χρόνια.

Φοίτησε στο Γυμνάσιο και το Λύκειο της Χώρας Νάξου. Σπούδασε Μηχανικός Η/Υ και Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο Πατρών και στην συνέχεια, με υποτροφία του Ιδρύματος Μποδοσάκη, απέκτησε Masters στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το ALBA Graduate Business School.

Στο ξεκίνημα της επαγγελματικής του σταδιοδρομίας εργάστηκε ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων στην KANTOR Business Consultants. Εκεί διηύθυνε Συμβουλευτικά Έργα για πολλές κορυφαίες ελληνικές εταιρείες και τις θυγατρικές τους στα Βαλκάνια και την Νοτιοανατολική Ευρώπη και εξειδικεύτηκε σε θέματα Στρατηγικής, Επιχειρηματικών Αναδιοργανώσεων, Μηχανογράφησης, Εξαγορών & Συγχωνεύσεων. Τα τελευταία επτά χρόνια δραστηριοποιείται ως Σύμβουλος Διοίκησης & Πληροφορικής στις τηλεπικοινωνίες, αρχικά στον όμιλο του OTE και στην συνέχεια στην Deutsche Telekom την κορυφαία Ευρωπαϊκή εταιρεία τηλεπικοινωνιών όπου και εργάζεται έως σήμερα.

Είναι παντρεμένος με την Αθανασία Σκλαβενίτη, ιδιωτική υπάλληλο, και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά την Αθηνά 7 και τον Γιώργο 6 ετών. Δύο παιδιά για τα οποία θέλει να ζήσουν και να ευημερήσουν με αξιοπρέπεια, ήθος και γνώση σε αυτόν εδώ τον τόπο.

Στην πολιτική έκανε τα πρώτα του βήματα με την ΔΡΑΣΗ της οποίας αποτελεί ιδρυτικό μέλος και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής. Σήμερα, για πρώτη φορά διεκδικεί την ψήφο των ελλήνων πολιτών στην Β’ ΑΘΗΝΩΝ την πόλη που ζει εδώ και 20 χρόνια.


 Δράση Θέσεις MediaKit
Συντελεστές Όροι χρήσης & πολιτική απορρήτου © Copyright Δράση 2013