Δράση. Περιβάλλον Παιδεία Πολιτισμός
Δράση
 

Φένια Ασμενιάδου - Ζούρα

"Συμμετέχω στη ΔΡΑΣΗ γιατί με εκφράζουν απόλυτα οι θέσεις της. Είναι ένα φιλελεύθερο κόμμα με κοινωνικό πρόσωπο, εφαρμόσιμες και καινοτόμες ιδέες για μια καλύτερη Ελλάδα και, πολύ σημαντικό, ικανά στελέχη και μέλη με όρεξη για δουλεά και διάθεση για προσφορά."Βιογραφικό ›

Η Φένια Ασμενιάδου-Ζούρα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1960. Φοίτησε στη Γεωπονική Σχολή του ΑΠΘ με κατεύθυνση την Αρχιτεκτονική Τοπίου. Σπούδασε σχέδιο μόδας στο Παρίσι και εργάστηκε σε επιχείρηση παραγωγής ενδυμάτων στη Θεσσαλονίκη.

Από το 1989 είναι μεσίτις αστικών συμβάσεων και διατηρεί κτηματομεσιτικό γραφείο. Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια επαγγελματιών κτηματομεσιτών από το Πανεπιστήμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Θεσσαλονίκης και έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων αξιοποίησης, ανάπτυξης και εκτίμησης ακίνητης περιουσίας.

Είναι μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Θεσσαλονίκης και του Διεθνούς Συνδέσμου Επαγγελματιών Ακίνητης Περιουσίας FIABCI, έχει δε εκπροσωπήσει τη χώρα μας υπό την ιδιότητα αυτή στις διεθνείς εκθέσεις ακινήτων MIPIM Γαλλίας και EXPOREAL Γερμανίας. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε θέματα πολεοδομικού περιβάλλοντος και αστικής ανάπτυξης. Μιλά Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ρωσικά.  

Διετέλεσε Δημοτική Σύμβουλος στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης από το 2007 έως το 2010. Υπό την ιδιότητα αυτή, υπήρξε αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Πανοράματος, όπου ίδρυσε την Λέσχη Βιβλίου Πανοράματος, τον συντονισμό της οποίας διατηρεί έως σήμερα.    

Είναι παντρεμένη και έχει δύο κόρες.Δράση Θέσεις MediaKit
Συντελεστές Όροι χρήσης & πολιτική απορρήτου © Copyright Δράση 2013