Δράση. Περιβάλλον Παιδεία Πολιτισμός
Δράση
 

Κατερίνα Πλιάκη

Υποψήφια Β' Θεσσαλονίκης - Καθηγήτρια

"Συμμετέχω γιατί πιστεύω ότι αφού κάνουμε την αυτοκριτική μας, πρέπει να αφήσουμε τη μιζέρια πίσω μας και να προσπαθήσουμε για μια καλύτερη πατρίδα."Συμμετέχω γιατί πιστεύω ότι αφού κάνουμε την αυτοκριτική μας, πρέπει να αφήσουμε τη μιζέρια πίσω μας και να προσπαθήσουμε για μια καλύτερη πατρίδα, για ένα καλύτερο αύριο, για μια ζωή με αξιοπρέπεια και αξιοκρατία. Σας ζητώ να διαβάσετε τις θέσεις της ΔΡΑΣΗΣ στην ιστοσελίδα της και με ψυχραιμία, αίσθηση ευθύνης και κοινής λογικής να ψηφίσετε ως πολίτης και όχι ως πελάτης.

Βιογραφικό ›

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και ζει στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Σπούδασε Ισπανική Γλώσσα και Πολιτισμό στο ΕΑΠ. Κάνοντας πράξη τη δια Βίου εκπαίδευση κάνει Μεταπτυχιακές σπουδές στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας, στο Τμήμα Ανθρωπιστικών Σπουδών, στο πρόγραμμα MA in Black Sea Cultural Studies και έχει επιλέξει την κατεύθυνση Πολιτική και Οικονομία. Επιθυμεί να συνεχίσει ως ερευνήτρια σε αυτό το αντικείμενο.

Είναι καθηγήτρια Αγγλικών και Ισπανικών και έχει διδάξει στελέχη γνωστών επιχειρήσεων, όπως: Nestle Hellas, Philips Hellas, Makro, Beiersdorf Hellas (Nivea), Μασούτης και άλλες. Έχει εργαστεί σε διάφορα Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών και υπήρξε συνιδιοκτήτης σε ένα από αυτά. Παλαιότερα εργάστηκε ως βοηθός λογιστή.

Ο εθελοντισμός ήταν και είναι βασικό μέρος της ζωής της. Αυτή την εποχή προσφέρει εθελοντική εργασία στο Ιστορικό Αρχείο Προσφυγικού Ελληνισμού κάνοντας απομαγνητοφώνηση συνεντεύξεων από πρόσφυγες της Κωνσταντινούπολης.

Γνωρίζει Αγγλικά, Ισπανικά, Γερμανικά και αυτόν τον καιρό μαθαίνει Τουρκικά.

Είναι φιλόζωη, κυρίως φιλόγατη, και ασχολείται στον ελεύθερο χρόνο της με τα οικόσιτα και τα αδέσποτα γατάκια της.
Είναι παντρεμένη.

zizugataki.blogspot.com

www.facebook.com/PliakiΔράση Θέσεις MediaKit
Συντελεστές Όροι χρήσης & πολιτική απορρήτου © Copyright Δράση 2013