Δράση. Περιβάλλον Παιδεία Πολιτισμός
Δράση
 

Δημήτριος Τσαχαλίνας

Υποψήφιος Β' Θεσσαλονίκης - Χειρούργος - Οδοντίατρος

"Εχουμε αναλαβει το δυσκολο εργο να εκτεθουμε σε αυτες της εκλογες ως πολιτες αυτης της χωρας.Βοηθηστε μας να τα καταφερουμε, γιατι δεν ειμαστε πολιτικοι αλλα πολιτες οπως κι εσεις!"Βιογραφικό ›

Ο Τσαχαλινας Δημήτριος γεννήθηκε στις 13 Δεκεμβρίου 1975 στη Θεσσαλονίκη. Τελείωσε τη βασική του εκπαίδευση αποφοιτώντας από τη Γερμανική Σχολή Θεσσαλονίκης και εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή του Α.Π.Θ. από όπου και αποφοίτησε.
Μετεκπαιδεύτηκε στον τομέα της ενδοδοντολογίας στην πανεπιστημιακή οδοντιατρική κλινική του Munster Γερμανίας από όπου και απέκτησε διδακτορικό δίπλωμα.
Μετεκπαιδεύτηκε στην Πανεπιστημιακή Κλινική Αθηνών στη μονάδα Οδοντιατρικής Αντιμετώπισης Ογκολογικού Ασθενούς.
Κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας υπήρξε οδοντίατρος στοΓΣΝ Διδυμοτείχου (496), στο ΓΣΝ Ξάνθης (412) και στο ΓΣΝ Θεσσαλονίκης (424).
Συμμετείχε σε πολλά εκπαιδευτικά σεμινάρια και συνέδρια σε Ευρώπη και Αμερική.
Είναι μέλος της γερμανικής ενδοδοντικης εταιρίας DGEndo, της ελληνικής ενδοδοντικής εταιρίας ,μέλος της Υποστηρικτικής Αγωγής στόματος ογκολογικού ασθενούς και συνεργάτης του ογκολογικού τμήματος του Διαβαλκανικού Κέντρου Θεσσαλονίκης.
Παράλληλα είναι οδοντίατρος του ταμείου υγείας της αγροτικής τραπέζης(ΤΥΠΑΤΕ) και του τμήματος κράτησης φυλάκων Θεσσαλονίκης.
Γνωρίζει άριστα την γερμανική και αγγλική γλώσσα.
Διατηρεί ιατρείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από το 2005.
Είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη.

 Δράση Θέσεις MediaKit
Συντελεστές Όροι χρήσης & πολιτική απορρήτου © Copyright Δράση 2013