Δράση. Περιβάλλον Παιδεία Πολιτισμός
Δράση
 

Γεωργία Πανοπούλου

Εκπρόσωπος Τύπου της Δράσης- Τραπεζικός Υπάλληλος

"Γιατί Δράση; Γιατί θέλω αξιοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη, αξιοπρέπεια για τη χώρα."Πολιτεύτηκα για πρώτη φορά με τη Δράση το 2012, επειδή δεν ήθελα να παραδώσω και πάλι την Ελλάδα στο πολιτικό σύστημα που, με τις επιλογές του, συστηματικά ακυρώνει τις προσπάθειες των πολιτών και θέτει εμπόδια στην ανάπτυξη και στη δημιουργικότητα, υπερασπιζόμενο τους «πελάτες». Παραμένει επίκαιρη η ανάγκη για λύσεις καινοτόμες και πρακτικές, που θα αξιοποιούν τα πλεονεκτήματα της χώρας και του καθενός μας, θα σέβονται τον φορολογούμενο πολίτη και θα δίνουν θετική προοπτική σε αυτούς των οποίων η ζωή θα αλλάξει αναπόφευκτα.
Είμαι στη Δράση γιατί πιστεύω ότι δεν αρκεί να θεωρούμε γενικά ότι ο τόπος μας μπορεί να αλλάξει, αξίζει επιπλέον να είμαστε μέρος αυτής της αλλαγής προς το καλύτερο και το δημιουργικότερο.
Χρειαζόμαστε ανθρώπους με καθαρό ευρωπαϊκό προσανατολισμό, που με θάρρος θα προβούν στις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις, ώστε η Ελλάδα να μπορεί και πάλι να προσφέρει ευκαιρίες και κίνητρα στους ίδιους της τους πολίτες και σε όσους θέλουν να επενδύσουν, να δημιουργήσουν και να προσφέρουν εδώ, μέσα σε ένα πλαίσιο κοινωνικής δικαιοσύνης και αξιοκρατίας. Η Δράση αποτελείται από τέτοιους ανθρώπους, προερχόμενους από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες, αλλά που είναι όλοι έτοιμοι να εργαστούν ώστε τα παιδιά μας να παραλάβουν μία κοινωνία που θα βασίζεται στις δικές της αστείρευτες δυνάμεις, με αξιοπρέπεια και τόλμη.
 

Βιογραφικό ›

Η Γεωργία Πανοπούλου γεννήθηκε το 1974 στην Αθήνα, στα Εξάρχεια. Σπούδασε Κοινωνιολογία στο Πανεπιστήμιο Paris V – René Descartes και απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών (DESS) στην Πολιτική Επικοινωνία από το Πανεπιστήμιο Paris I – Panthéon Sorbonne.

Έχει εργαστεί στον κλάδο της επικοινωνίας και της διαφήμισης, τόσο στη Γαλλία όσο και στην Ελλάδα, τελευταία στην εταιρία συμβούλων επιχειρήσεων Accenture και από το 2004 στον όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς.

Από μικρή ασχολήθηκε με το μπάσκετ και για χρόνια έπαιζε στον Αστέρα Εξαρχείων και στη γαλλική Racing.

Μιλάει αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά. Είναι παντρεμένη με τον οικονομολόγο Μιχάλη Μητσόπουλο και μητέρα μίας κόρης.

http://gpanopoulou.blogspot.gr/
facebook.com/gpanopoulou

 

Δημοσιεύσεις - ΠαρεμβάσειςΔράση Θέσεις MediaKit
Συντελεστές Όροι χρήσης & πολιτική απορρήτου © Copyright Δράση 2013