Δράση. Περιβάλλον Παιδεία Πολιτισμός
Δράση
 

Ευστράτιος Ματσακίδης

Υποψήφιος Α' Θεσσαλονίκης - Ιδιωτικός Υπάλληλος

"Οι λύσεις μπορούν να δοθούν μόνο από ανθρώπους που δε ζουν από το κράτος αλλά ζουν και δουλεύουν για το κράτος και τους πολίτες τους."Στηρίζω τη Δράση γιατί σε μία τέτοια πολιτική και οικονομική συγκυρία, στην οποία μας έχουν φέρει οι επαγγελματίες πολιτικοί του παρελθόντος, η μόνη λύση είναι τα νέα πρόσωπα και οι φιλελεύθερες ιδέες.

Αποφάσισα να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της Δράσης στην Α’ Θεσσαλονίκης επειδή πιστεύω ότι οι λύσεις μπορούν να δοθούν μόνο από ανθρώπους άφθαρτους, ειλικρινείς και τίμιους, από ανθρώπους που δε ζουν από το κράτος αλλά ζουν και δουλεύουν για το κράτος και τους πολίτες τους.

Βιογραφικό ›

Ο Στράτος Ματσακίδης γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στην Καλαμαριά, Θεσσαλονίκης. Είναι παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Αμπρικίδου, Αρχιτέκτονα Μηχανικό και έχουν έναν υιό, 2 ετών, το Φίλιππο, ενώ περιμένουν την γέννηση του δεύτερου παιδιού τους σύντομα.

Αποφοίτησε από το 2ο Λύκειο Καλαμαριάς και στη συνέχεια σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες με ειδίκευση στα Labor Economics και Criminal Justice στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας, ΗΠΑ.

Στο παρελθόν ανέπτυξε και διατήρησε εταιρεία διαχείρισης ακινήτων στο Greensboro, N.C. και στην Columbia, S.C., ΗΠΑ και από το 2007 εργάζεται ως Επιθεωρητής Πωλήσεων Β. Ελλάδας σε μεγάλη Ανώνυμη Ελληνική Εταιρεία. Δράση Θέσεις MediaKit
Συντελεστές Όροι χρήσης & πολιτική απορρήτου © Copyright Δράση 2013