Δράση. Περιβάλλον Παιδεία Πολιτισμός
Δράση
 

Σάκης Παπαθεοδώρου

Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Δράσης-Επιχειρηματίας

"Ο Ελληνικός Λαός θα αποφασίσει για τη θέση της χώρας στον κόσμο γενικά αλλά και στην Ευρώπη ειδικότερα."Γιατί συμμετέχω αυτή τη φορά στις εκλογές και στα ψηφοδέλτια της Δράσης - ΦΙΣ

Πιστεύω ότι αυτές είναι οι πιο κρίσιμες εκλογές μετά τη Μεταπολίτευση. Αυτή τη φορά ο Ελληνικός Λαός θα αποφασίσει για τη θέση της χώρας στον κόσμο γενικά αλλά και στην Ευρώπη ειδικότερα.
Πρέπει οι πολιτικές δυνάμεις, που έχουν την πεποίθηση ότι πρέπει να συνεχίσουμε μαζί με την Ευρώπη, να έχουν πλειοψηφία στην επόμενη Βουλή.
Η Δράση - Φιλελεύθερη Συμμαχία είναι ένας πολιτικός σχηματισμός που είναι ισχυρά προσανατολισμένος στην Ευρώπη και αποτελείται από άτομα με μακρά και συνεπή παρουσία στην Ελληνική Κοινωνία.
Κάθε ψήφος στη Δράση - ΦΙΣ θα είναι ένα λιθαράκι στο τείχος που πρέπει να υψώσουμε απέναντι στις δυνάμεις που θέλουν να μας οδηγήσουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο έξω από την Ευρώπη. Ακόμα θα είναι μία σοβαρή και υπεύθυνη απάντηση στο πολιτικό σύστημα που έφερε τη χώρα στα γνωστά αδιέξοδα. Και βέβαια όταν λέμε πολιτικό σύστημα εννοούμε ΟΛΟ το πολιτικό σύστημα (ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΟΣ).

Βιογραφικό ›

Ο Σάκης (Θεοδόσης) Παπαθεοδώρου γεννήθηκε στην Καβάλα το 1951. Τελείωσε το Γυμνάσιο το 1969 και στη συνέχεια σπούδασε στο ΕΜΠ στη Σχολή των Μηχανολόγων - Ηλεκτρολόγων. Στη διάρκεια της δικτατορίας συμμετείχε στον αντιδικτατορικό αγώνα, δικάστηκε μετά την πρώτη εισβολή της αστυνομίας στο ΕΜΠ τον Φλεβάρη του 1973 και στρατεύτηκε από το δικτατορικό καθεστώς. Είναι παντρεμένος με τη Λήδα Σπανουδάκη και έχει δύο γιους. Είναι επιχειρηματίας τα τελευταία 20 χρόνια στο χώρο του εμπορίου του τσαγιού. Επίσης έχει διδάξει επί 16 χρόνια στη Μέση Εκπαίδευση.Δράση Θέσεις MediaKit
Συντελεστές Όροι χρήσης & πολιτική απορρήτου © Copyright Δράση 2013