Δράση. Περιβάλλον Παιδεία Πολιτισμός
Δράση
 

Ιωάννα Ασμενιάδου

Υποψήφια Α΄ Θεσσαλονίκης - Σκηνοθέτης

"Θεωρώ ότι είναι επιτακτική ανάγκη να μπεί η ΔΡΑΣΗ στη Βουλή,ΤΩΡΑ! Θέλω να υποστηρίξω με κάθε τρόπο το κόμμα που πιστεύω ότι έχει σωστές απόψεις, υλοποιήσιμες ιδέες και άξια στελέχη"Είμαι μία αγανακτισμένη πολίτις. Δουλέυω επί 25 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα και δεν έχω "φάει" κρατικά λεφτά, ούτε μόνη μου, ούτε "μαζί" με κανέναν. Δεν ανέχομαι πολιτικούς που με αποκαλούν τεμπέλα και διεφθαρμένη. Δεν ανέχομαι πολιτικούς προδότες.
Είμαι μία αγανακτισμένη πολίτις που δεν πιστεύει ότι σουλατσάροντας στις πλατείες και μοιράζοντας μούτζες προσφέρει κάτι.
Θεωρώ ότι είναι επιτακτική ανάγκη να μπεί η ΔΡΑΣΗ στη Βουλή,ΤΩΡΑ! Θέλω να υποστηρίξω με κάθε τρόπο το κόμμα που πιστεύω ότι έχει σωστές απόψεις, υλοποιήσιμες ιδέες και άξια στελέχη. Και δεν υπάρχει πιό έμπρακτη υποστήριξη από το να βάλω υποψηφιότητα για βουλευτής με αυτό το κόμμα.
Γι' αυτό κατεβαίνω ως υποψήφια βουλευτής στη Α' περιφέρεια Θεσσαλονίκης με τη ΔΡΑΣΗ.

Βιογραφικό ›

Γεννήθηκε το 1965 στη Θεσσαλονίκη. Αμέσως μετά την αποφοίτησή της από το Αμερικανικό Κολλέγιο ΑΝΑΤΟΛΙΑ σπούδασε Μηχανικός Η/Υ, στο Queen Mary College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου. Εργάστηκε ανελλειπώς στον χώρο της Πληροφορικής μέχρι το 1998, σε εταιρείες όπως η Info-Quest, η ALTEC και η METROPOLIS Πληροφορική. Το 1998 ασχολήθηκε περισσότερο με το Internet, και εργάστηκε μέχρι το 2003 στην εταιρεία FDS – Greekgeeks ως εμπορική διευθύντρια.

To 2005 απέκτησε πτυχίο Σκηνοθεσίας από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ, συμμετέχοντας παράλληλα σε οπτικοακουστικά έργα (ταινίες μικρού μήκους, video art και ντοκυμαντερ) ως βοηθός σκηνοθέτης, μοντερ και διευθύντρια παραγωγής. Από το 2005 μέχρι σήμερα έχει σκηνοθετήσει 3 ταινίες μικρού μήκους και έχει συμμετάσχει ως Διευθύντρια Παραγωγής σε ταινίες μικρού μήκους, μεγάλου μήκους, τηλεοπτικές εκπομπές, ντοκυμαντέρ, τηλεοπτικά σήριαλ κ.α.

Ειναι παντρεμένη με το Νίκο Φωκά και έχει τρείς κόρες: τις γάτες Τρούφα και Λουκούμι, και την σκύλα Πρίζα.
 Δράση Θέσεις MediaKit
Συντελεστές Όροι χρήσης & πολιτική απορρήτου © Copyright Δράση 2013