Δράση. Περιβάλλον Παιδεία Πολιτισμός
Δράση
 

Γιάννης Τριανταφύλλου

Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της Δράσης – Διευθυντής Μάρκετινγκ

"Για μένα Δράση σημαίνει ελευθερία, δημιουργία, δικαίωμα, ευθύνη, σκέψη, διάλογο, σύνθεση, αξιοκρατία."Για μένα Δράση σημαίνει ελευθερία, δημιουργία, δικαίωμα, ευθύνη, σκέψη, διάλογο, σύνθεση, αξιοκρατία, σημαίνει ίσες ευκαιρίες για να διεκδικείς την αριστεία και να φτάνεις όπου μπορούν να σε φτάσουν οι ικανότητες σου.
Σημαίνει σεβασμός στις θεμελιώδεις αξίες της κοινωνίας, σημαίνει δικαιώματα και υποχρεώσεις, σημαίνει κοινή λογική στις σχέσεις ανθρώπων, ομάδων, κοινωνικών δομών.
Σημαίνει πως δε θα γίνεται πάντα το δικό μου ή το δικό σου, πως θα προσπαθούμε και θα πετυχαίνουμε να γίνεται το δικό μας, αυτό που μας αρέσει, σημαίνει πως οι πολλοί θα προχωρούν την κοινωνία μπροστά χωρίς οι λίγοι να νιώθουν παρείες και αποκλεισμένοι.
Δράση σημαίνει και αντίδραση στον συντηρητισμό, στον συντεχνιασμό, στον κομματισμό, στα κεκτημένα δεκαετιών πελατειακών συνδιαλλαγών, στον λαϊκισμό, στα εύκολα λόγια και τις υποσχέσεις.
Δράση σημαίνει διαρκής αλλαγή, διαρκής μεταρρύθμιση, σημαίνει να προχωράς μπροστά λέγοντας την αλήθεια (κι ας είναι σκληρή και πονάει ώρες ώρες) και να διαμορφώνεις το δρόμο για να σε ακολουθήσει η κοινωνία,
Δράση είναι, τελικά, το να είσαι φιλελεύθερος, ενεργός και υπεύθυνος πολίτης.
Πολίτης και όχι πελάτης.
Γιατί Δράση λοιπόν; Γι'αυτό Δράση!

Βιογραφικό ›

Είμαι ο Γιάννης Π. Τριανταφύλλου, γεννημένος το 1965 στην Αθήνα, με σπουδές μαθηματικών, μάρκετινγκ και γλωσσών, έμπειρος διευθυντής μάρκετινγκ και ανάπτυξης με περισσότερα από 20 έτη δουλειάς ως στέλεχος της ανώτατης διοίκησης μεγάλων εταιρειών (Xerox, Punch Graphix, Linomedia/Όμιλος Πουλιάδη κλπ) σε Ελλάδα και Ευρώπη (Βέλγιο, Κύπρο, Τουρκία, Βαλκάνια).

Το 2008 ξεκίνησα ΤΟ ΑΤΟΜΟ, ένα γραφείο εξειδικευμένου ψηφιακού μάρκετινγκ, από το οποίο οι συνεργάτες μου κι εγώ προσφέρουμε υπηρεσίες digital marketing (κυρίως Β2Β), content engineering και business communities management σε ελληνικές και διεθνείς επιχειρήσεις σε κλάδους υψηλής τεχνολογίας, εκδόσεων, επιστημονικών υπηρεσιών, κλαδικών συνεδρίων & εκθέσεων, δημοσίων θεμάτων & πολιτικής. Προσωπικά, ειδικεύομαι στην παραγωγή κ’ επιμέλεια περιεχομένου επικοινωνίας (κυρίως κειμένων για εφημερίδες, κλαδικό τύπο, web, blogging και social media) απ’το 1994, στο Social Media Marketing από το 2006, σε Presentations και Public speaking από το 1998 και στην Οργάνωση, Διοίκηση και Ανάπτυξη Εταιρικών Δραστηριοτήτων από το 2000.

Παράλληλα, από το 1993 συμμετέχω σε ομάδες ειδικών συμβούλων, συμβάλλοντας στην υλοποίηση βιομηχανικών επενδύσεων αρκετών εκατομμυρίων ευρώ, για μερικές από τις πλέον προβεβλημένες επιχειρήσεις εκδόσεων-εκτυπώσεων στην Ελλάδα (ανάμεσα τους και περίπου 20 νεοσύστατες εταιρείες και δραστηριότητες), αλλά και στις χώρες της γύρω περιοχής. Τέλος, έχω ασχοληθεί ενεργά και με το πολιτικό μάρκετινγκ, ως σύμβουλος επικοινωνίας και social media στρατηγικής, έχοντας αναλάβει τα τελευταία χρόνια την οργάνωση και παραγωγή πολιτικού λόγου για υποψηφίους σε κοινοβουλευτικό, περιφερειακό και αυτοδιοικητικό επίπεδο. Περισσότερα στοιχεία για μένα και τη δουλειά μου μπορείτε να βρείτε στο site μου www.toatomo.info

Με την πολιτική ασχολήθηκα για πρώτη φορά στα φοιτητικά μου χρόνια, ως στέλεχος και εκπρόσωπος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ιωαννίνων (1983), ως στέλεχος της γραμματείας ενημέρωσης της ΟΝΝΕΔ (1988) και αρχισυντάκτης της εφημερίδας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ (1989) και ως συνεργάτης στον τομέα επικοινωνίας της επιτροπής εκλογών της ΝΔ (1989). Μετά από μια μακρά περίοδο αποσπασματικής και μη ενεργής πολιτικής και κομματικής ενασχόλησης, εντάχθηκα στη Δράση μετά το Τακτικό Συνέδριο του 2012. Στο Έκτακτο Συνέδριο του Μαΐου 2013 εξελέγην στην Κεντρική Επιτροπή και στη Διοικούσα Επιτροπή. Επανεξελέγην στο Τακτικό Συνέδριο του Φεβρουαρίου 2014.Δράση Θέσεις MediaKit
Συντελεστές Όροι χρήσης & πολιτική απορρήτου © Copyright Δράση 2013