Δράση. Περιβάλλον Παιδεία Πολιτισμός
Δράση
 

Παναγιώτης Περγαντάς

Μέλος της Δοικούσας Επιτροπής της Δράσης- Βιολόγος

"Είμαι πεπεισμένος πως μόνο μέσα από οργανωμένες, μεταρρυθμιστικές και συντεταγμένες πολιτικές κινήσεις όπως η «Δράση», μπορεί ο κόσμος να ξαναεμπιστευθεί την πολιτική."Είμαι πεπεισμένος πως μόνο μέσα από  οργανωμένες, μεταρρυθμιστικές και συντεταγμένες πολιτικές κινήσεις όπως η «Δράση», μπορεί ο κόσμος να ξαναεμπιστευθεί την πολιτική.

Βιογραφικό ›

Ο Παναγιώτης Περγαντάς γεννήθηκε το 1969 στη Λιβαδειά Βοιωτίας. Μετά από δεκαέξι χρόνια σπουδών και εργασίας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, επέστρεψε το 2004 στον  τόπο καταγωγής του. Είναι Βιολόγος,  με εξειδίκευση σε θέματα Περιβάλλοντος. Είναι παντρεμένος με την Ψυχολόγο, Γεωργία Κρυπαράκου με την οποία έχουν τέσσερα παιδιά. 
Το 2003 δημιούργησε την εταιρεία Βιοεφαρμογές ΕΠΕ μια καινοτόμο εταιρεία που ασχολείται με ολοκληρωμένες εφαρμογές διαχείρισης περιβάλλοντος. Δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός. Διευθύνει την ιδιωτική επιχείρηση που αυτός ίδρυσε και που σε πείσμα των καιρών, εξακολουθεί να  καινοτομεί, να  υποστηρίζει την έρευνα και να κάνει πράξη την εταιρική κοινωνική ευθύνη. Αρθρογραφεί σε περιοδικά, έχει ερευνητική δραστηριότητα και είναι μέλος διεθνών επιστημονικών οργανισμών.
Όλα αυτά δεν συνέβησαν τυχαία ούτε και ήσαν εύκολα.  Ήταν αποτέλεσμα μιας πορείας στην οποία βασικός άξονας ήταν η πίστη πως ο καθένας πρέπει να στηρίζεται στις δικές του δυνάμεις, δρώντας πάντοτε μέσα σε ένα συλλογικό πλαίσιο με στόχο την πρόοδο και την ευημερία του κοινωνικού συνόλου. Είναι ιδρυτικό μέλος της «Δράσης» και συμμετείχε στις εκλογές της 6 Μαΐου 2012 ως υποψήφιος βουλευτής στη Βοιωτία με τη «Δράση».
 Δράση Θέσεις MediaKit
Συντελεστές Όροι χρήσης & πολιτική απορρήτου © Copyright Δράση 2013