Δράση. Περιβάλλον Παιδεία Πολιτισμός
Δράση
 

Άγγελος Γιακουμής

Υποψήφιος Α' Θεσσαλονίκης - Χειρουργός στόματος

"Ηρθε η ώρα της δράσης. Θεωρώ χρέος μου να συμμετέχω στην προσπάθεια για την ανάταξη μέσα από ένα νέο πολιτικό φορέα, την Δράση – Φιλελεύθερη Συμμαχία."‘’Η γενιά μου έχει ίσως το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για τη δύσκολη θέση μας. Είχε την ευκαιρία να φτιάξει μια άλλη Ελλάδα, αλλά κατέστρεψε και την υπάρχουσα. Αν συνεχίσουμε στην πορεία που χάραξαν οι υπεύθυνοι για τη σημερινή κατάσταση, τα κυβερνήσαντα και αντιπολιτευόμενα κόμματα, η απώλεια είναι βέβαιη.
Χωρίς να έχω άμεση εμπλοκή στην άσκηση της εξουσίας μέχρι σήμερα, αισθάνομαι να με βαραίνει ευθύνη για την σημερινή κατάπτωση: δεν έπραξα αυτά που μπορούσα για να αποτρέψω την οικονομική, πολιτική, πολιτιστική, κοινωνική χρεοκοπία. Δεν έκανα τίποτε περισσότερο από το να την παρακολουθώ. Σαν απλός παρατηρητής.
Ηρθε όμως η ώρα της δράσης. Θεωρώ χρέος μου να συμμετέχω στην προσπάθεια για την ανάταξη μέσα από ένα νέο πολιτικό φορέα, την Δράση – Φιλελεύθερη Συμμαχία. Όλοι εμείς που συμμετέχουμε ποτέ δεν κρύψαμε την αλήθεια από τους πολίτες, ποτέ δεν τους εξαπατήσαμε. Είμαι βέβαιος οτι θα βρούμε τις λύσεις, αρκεί να ακολουθήσουμε νέους δρόμους, ίσως και δύσβατα μονοπάτια. Τίποτε δεν είναι εύκολο πια και τίποτε δεν θα μας χαριστεί.
Πρέπει να αγωνιστούμε για την επιβίωσή μας, να αγωνιστούμε ακόμη και για τα αυτονόητα: τη δημοκρατία, την ελευθερία, τα ατομικά μας δικαιώματα.
Θα προσπαθήσω να τα καταφέρουμε.’
 

Βιογραφικό ›

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1956. Μετά την αποφοίτησή του από το Ε΄ Γυμνάσιο Αρρένων Θεσσαλονίκης φοίτησε στην Οδοντιατρική Σχολή του Α.Π.Θ. λαμβάνοντας το πτυχίο του το 1980. Μετεκπαιδεύτηκε στη Χειρουργική του Στόματος στο Πανεπιστήμιο του Αμβούργου της τότε Δυτ.Γερμανίας. Από το 1982 μέχρι σήμερα διδάσκει τη Χειρουργική του Στόματος στις Οδοντιατρικές Σχολές των Πανεπιστημίων Θεσσαλονίκης και Αθηνών.
Διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών Οδοντιατρικής, σύμβουλος του Ε΄ Δημοτικού Διαμερίσματος του Δήμου Θεσσαλονίκης, μέλος του Δ.Σ. του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, μέλος Δ.Σ. του Αθλητικού Μορφωτικού Ομίλου “Ο Γαλαξίας”.
 Δράση Θέσεις MediaKit
Συντελεστές Όροι χρήσης & πολιτική απορρήτου © Copyright Δράση 2013