Δράση. Περιβάλλον Παιδεία Πολιτισμός
Δράση
 

Μιχάλης Αντωνιάδης

Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Δράσης

"Για να έχουμε επιτέλους μια κοινωνία πολιτών και όχι πελατών."Συμμετέχω στη Δράση, γιατί   είναι  κόμμα ευθύνης και αλλαγής και μπορεί  με γνώμονα την  κοινή λογική  να συμβάλλει για ένα μικρότερο και αποτελεσματικότερο κράτος , με κοινωνική προστασία και σεβασμό στον πολίτη και τα δικαιώματά του. Για να έχουμε επιτέλους μια κοινωνία  πολιτών  και όχι πελατών.

Βιογραφικό ›

Ο Μιχάλης Αντωνιάδης γεννήθηκε το 1955 στο Λευκοχώρι Ηρακλείου  Κρήτης. Τελείωσε  τις  γυμνασιακές του σπουδές  στο Γυμνάσιο Αρκαλοχωρίου ,  σπούδασε στην Ανωτάτη Σχολή  Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών του Ε.Μ.Π. και αποφοίτησε το 1977.
Εργάστηκε με σύμβαση έργου στο νεοσύστατο  Υπ. Χωροταξίας Οικισμού και Περιβάλλοντος (Υ.Χ.Ο.Π.) από το 1980-1984 και στην συνέχεια υπηρέτησε για μια περίπου  δεκαετία ως βασικό  στέλεχος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, σε μεγάλο Δήμο την  Αττικής, υλοποιώντας με επιτυχία τον πολεοδομικό σχεδιασμό σε όλες του τις φάσεις.
Από το 1995 είναι ελεύθερος επαγγελματίας, μελετητής . Ασχολείται με πολεοδομικά, χωροταξικά, περιβαλλοντικά, κτηματολογικά και νομικά θέματα ακινήτων και συνεργάζεται ως ανεξάρτητος σύμβουλος με τεχνικές εταιρείες και δικηγορικά γραφεία .
 Είναι νυμφευμένος με την Φωτεινή  Νέρη  με την οποία απέκτησαν δύο κόρες .
Ενδιαφέρεται για θέματα που έχουν σχέση με το περιβάλλον, τον πολιτισμό, την παράδοση και την αγροτική ανάπτυξη., Συμμετέχει σε  περιβαλλοντικές οργανώσεις  και πολιτιστικές δράσεις με  επίκεντρο τον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε  με  τον οποίο  διατηρεί ισχυρούς δεσμούς .  
Υπέγραψε την ιδρυτική διακήρυξη  της  «Δράσης»  τον Μάρτιο του  2009, της οποίας και είναι ιδρυτικό μέλος.Δράση Θέσεις MediaKit
Συντελεστές Όροι χρήσης & πολιτική απορρήτου © Copyright Δράση 2013