Δράση. Περιβάλλον Παιδεία Πολιτισμός
Δράση
 

Σταμάτης Παπαδήμος

Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Δράσης - Γραφίστας

"Είμαι στη Δράση γιατί είναι ο συντομότερος δρόμος που έχω να διανύσω μεταξύ της Ελλάδας του σήμερα και της Ελλάδας που ονειρεύομαι"Είμαι στη Δράση γιατί είναι ο συντομότερος δρόμος που έχω να διανύσω μεταξύ της Ελλάδας του σήμερα και της Ελλάδας που ονειρεύομαι.
 

Βιογραφικό ›

Γεννήθηκα το 1970 στην Αθήνα. Κατάγομαι από το Νότιο Πήλιο, μεγάλωσα στο Βόλο όπου και δραστηριοποιούμε επαγγελματικά. Από το 1988 και για έξι χρόνια βρίσκομαι στις Βρυξέλλες. Σπουδάζω Τέχνες και Γραφιστική στο «I.S.A. Saint Luc Bruxelles». Αποφοιτώ με διάκριση, επιστρέφω στην Ελλάδα και εκπληρώνω την στρατιωτική μου θητεία. Έκτοτε δραστηριοποιούμαι ως Γραφίστας στον ιδιωτικό τομέα είτε ως ελεύθερος επαγγελματίας, είτε ως συνεργάτης επιχειρήσεων και μέσων μαζικής ενημέρωσης. Είμαι από το 2011 μέλος της παγκόσμιας πλατφόρμας πολιτικού σκίτσου «Cartoon movement», με έδρα το Άμστερνταμ. Έχω πραγματοποιήσω πολλές εκθέσεις ζωγραφικής, με αξιοσημείωτη περίπτωση αυτή στη Νέα Υόρκη, «Αgora Gallery – Chelsea».
Πιστεύω στην Εθελοντική προσφορά και εργασία. Στις Βουλευτικές Εκλογές του Μαΐου 2012 ήμουν υποψήφιος Βουλευτής Μαγνησίας με τη ΔΗ.ΣΥ και στις Εκλογές του Ιουνίου 2012 με τη ΔΗ.ΞΑ.

 Δράση Θέσεις MediaKit
Συντελεστές Όροι χρήσης & πολιτική απορρήτου © Copyright Δράση 2013