Δράση. Περιβάλλον Παιδεία Πολιτισμός
Δράση
 

Όθων Καίσαρης

Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Δράσης

“Συμμετέχω στη Δράση γιατί με εκφράζει το στίγμα της για την Ελλάδα της ανάδειξης του πολιτών της, της ανάπτυξης, της Ευρώπης, της κοινής λογικής”. “Συμμετέχω στη Δράση γιατί με εκφράζει το στίγμα της για την Ελλάδα της ανάδειξης του πολιτών της, της ανάπτυξης, της Ευρώπης, της κοινής λογικής”. 

Βιογραφικό ›

 Γεννήθηκα στο κέντρο της Αθήνας το 1978 αλλά μεγάλωσα στη Γλυφάδα όπου διαμένω μέχρι σήμερα. Φοίτησα στο 1ο Γυμνάσιο- Λύκειο Γλυφάδας. Σπούδασα Διεθνείς Σχέσεις και Πολιτικές Επιστήμες στο Πανεπιστήμιο του Birmingham, από όπου απέκτησα και Μεταπτυχιακό στις Ευρωπαϊκές Σπουδές. 

Στο ξεκίνημα της καριέρας μου, εργάστηκα στην Οργανωτική Επιτροπή για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «ΑΘΗΝΑ 2004», και ειδικότερα στην Ολυμπιακή Κατασκήνωση Νέων, ως Συντονιστής Δραστηριοτήτων, ενώ, ύστερα, απασχολήθηκα στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Δημοσίου Δικαίου ως Διαχειριστής Ευρωπαϊκών και εθνικών Έργων (ΥΔΑΣ). Από το 2008, έχω συνεργασθεί με μία σειρά Εταιρειών Συμβούλων- ως Σύμβουλος, Διαχειριστής Προγραμμάτων ή Μέλος/ Συντονιστής των Ομάδων Έργων Συγχρηματοδοτούμενων Έργων. Λόγω εργασιακής προϋπηρεσίας, διαθέτω εμπειρία στη δομή του δημόσιου τομέα σε Ελλάδα και Κύπρο, αλλά και τις απαιτήσεις Ευρωπαϊκών προγραμμάτων. 


Δράση Θέσεις MediaKit
Συντελεστές Όροι χρήσης & πολιτική απορρήτου © Copyright Δράση 2013