Δράση. Περιβάλλον Παιδεία Πολιτισμός
Δράση
 

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

10/09/2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Δράση για την ενδεκάτη Σεπτεμβρίου

ʽΕχουν περάσει 11 χρόνια από την ημέρα που τα όργανα του Μπιν Λάντεν γκρέμισαν τους Δίδυμους πύργους της Νέας Υόρκης, παίρνοντας μαζί τους στον θάνατο πάνω από 3.000 αθώους ανθρώπους. Άνοιξε τότε η εποχή της μαζικής τρομοκρατίας και μαζί της ένας κύκλος αίματος και θρήνου που ακόμα συνεχίζεται.

Η ιδεοληψία και ο φανατισμός, όλων των ειδών, είτε θρησκευτικός είτε πολιτικός, απειλεί την ζωή εκατομμυρίων σε όλον τον πλανήτη. Το δικαίωμα στην ζωή, στην ευημερία, στην ελευθερία και τον αυτοσεβασμό δεν είναι φαίνεται αυτονόητα για πολλούς, παρά την πρόοδο της ανθρωπότητας. Και κανείς δεν έχει πια, μετά την 11η Σεπτεμβρίου, την πολυτέλεια, η την αφέλεια, να θεωρείται «άτρωτος». Παντού, αλλά και στην χώρα μας.

Η Δράση στέκεται με σεβασμό στην μνήμη των θυμάτων εκείνης της εμβληματικής ημέρας. Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας που συμμερίζονται την αγάπη για τις κατακτήσεις της δυτικής δημοκρατίας και στα αποτελέσματα που αυτή επέφερε στον τρόπο ζωής όλων μας να επαγρυπνούν: Ο φανατισμός και η άρνηση του δικαιώματος στην ζωή είναι παρών και στην χώρα μας, αν και φοράει διαφορετικά ιδεολογικά ρούχα από την Αλ Κάιντα. Κλείστε τους κάθε δρόμο.

Για πληροφορίες:

Γεωργία Πανοπούλου
Εκπρόσωπος Τύπου ΔΡΑΣΗΣ
Τηλ. 6932753022 & 2107472530
Email press@drassi.gr

‹‹ ΕπιστροφήΔράση Θέσεις MediaKit
Συντελεστές Όροι χρήσης & πολιτική απορρήτου © Copyright Δράση 2013