Δράση. Περιβάλλον Παιδεία Πολιτισμός
Δράση
 

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

21/10/2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επιτυχής προσυνεδριακή εκδήλωση της Δράσης στη Θεσσαλονίκη

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 19 Οκτωβρίου 2012, η προσυνεδριακή εκδήλωση της Δράσης στην αίθουσα Νερού του νέου Δημαρχιακού μεγάρου Θεσσαλονίκης. Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος της Δράσης, κ. Αντύπας Καρίπογλου, καλωσορίζοντας τους περίπου 110 συγκεντρωμένους φίλους και μέλη του κόμματος.

 Ο κ. Καρίπογλου ενημέρωσε το κοινό για τις πρωτοβουλίες που έχει πάρει η Δράση και τις προσπάθειες που γίνονται, ώστε να συγκροτηθεί ένα ενιαίο, φιλοευρωπαϊκό, μεταρρυθμιστικό μέτωπο στη χώρα. Τόνισε δε, την πίστη των ανθρώπων της Δράσης προς την κατεύθυνση αυτή και τη διάθεση της Δράσης να προσφέρει στην προσπάθεια αυτή όλες της τις δυνάμεις.

 Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε η αντιπρόεδρος της Δράσης, κυρία Αντιγόνη Λυμπεράκη, αναλύοντας τη θέση του κόμματος σχετικά με το οξύτατο πρόβλημα της ανεργίας στη χώρα.

 Η συζήτηση συνεχίστηκε με πολυάριθμες παρεμβάσεις από τους παριστάμενους που εξέφρασαν τον προβληματισμό τους για την τρέχουσα κατάσταση αλλά και την διάθεση τους να προσφέρουν ενεργά στην προσπάθεια για τη συγκρότηση ενός ενιαίου μεταρρυθμιστικού φορέα που θα κρατήσει τη χώρα σε Ευρωπαϊκή τροχιά.

Φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε εδώ

Για πληροφορίες:

Γεωργία Πανοπούλου
Εκπρόσωπος Τύπου ΔΡΑΣΗΣ
Τηλ. 6932753022 & 2107472530
Email press@drassi.gr

‹‹ ΕπιστροφήΔράση Θέσεις MediaKit
Συντελεστές Όροι χρήσης & πολιτική απορρήτου © Copyright Δράση 2013