Δράση. Περιβάλλον Παιδεία Πολιτισμός
Δράση
 

Οικονομία

Επιλέξτε άρθρα του συγγραφέα:

Η λύση στο αδιέξοδο της φορολογίας των ακινήτων

Αναρτήθηκε 16-03-2018
Του/Της Τάσου Αβραντίνη

Η διάρθρωση του φορολογικού βάρους αποτελεί πάντοτε ένα δύσκολο πρόβλημα για τους σχεδιαστές των δημοσίων οικονομικών. Πώς δηλαδή θα κατανεμηθεί το σύνολο των φορολογικών εσόδων μεταξύ των διαφόρων ειδών φόρων.

Περισσότερα...

Καθαρή έξοδος και πολιτικά παιχνίδια

Αναρτήθηκε 06-03-2018
Του/Της Μιράντας Ξαφά

Η ​​κυβέρνηση επιδιώκει καθαρή έξοδο από το πρόγραμμα με ένα ταμειακό απόθεμα ύψους 18 δισ. ευρώ που θα καλύπτει την αναχρηματοδότηση του χρέους τουλάχιστον μέχρι τα τέλη του 2019. Η σφοδρή κυβερνητική αντίδραση στις υποδείξεις του κ. Στουρνάρα για προληπτική γραμμή στήριξης δείχνει ότι η κυβέρνηση θα προσέλθει στις εκλογές, πιθανότατα το φθινόπωρο, με το αφήγημα της καθαρής εξόδου.

Περισσότερα...

Αντιεπιχειρηματικός σαδισμός

Αναρτήθηκε 26-02-2018
Του/Της Γιώργου Καραβάνα

Η ιστορία των «τραπεζών βλαστοκυττάρων» στην Ελλάδα, έχει εν συντομία ως εξής: Κάπου στα 2003 με 2004, έρχεται και στη χώρα μας η δυνατότητα ιδιωτικής φύλαξης (κρυοσυντήρησης) του ομφαλοπλακουντικού αίματος των παιδιών που γεννιούνται.

Περισσότερα...

Αποψη: Χλωμιάζει το αφήγημα της «καθαρής εξόδου»

Αναρτήθηκε 11-12-2017
Του/Της Μιράντας Ξαφά

Η ​​επίτευξη τεχνικής συμφωνίας για την τρίτη αξιολόγηση είναι θετική εξέλιξη, που οφείλεται στο γεγονός ότι όλες οι πλευρές θέλουν να τελειώνουν με τα προγράμματα σταθεροποίησης της ελληνικής οικονομίας, έστω εις βάρος της πληρότητας.

Περισσότερα...
Περισσότερα

Δράση Θέσεις MediaKit
Συντελεστές Όροι χρήσης & πολιτική απορρήτου © Copyright Δράση 2013