Δράση. Περιβάλλον Παιδεία Πολιτισμός
Δράση
 

Φίλες και φίλοι,

Όπως έχει ήδη προαναγγελθεί, η ΔΡΑΣΗ οργανώνει το ιδρυτικό της Συνέδριο στις 27 & 28 Φεβρουαρίου 2010.

Το Συνέδριό μας είναι σημαντικό από πολλές απόψεις. Πρώτα-πρώτα θα μας βοηθήσει να γνωριστούμε καλύτερα και να μας επιβεβαιώσει την πεποίθηση ότι μπορούμε να χτίσουμε μία ομάδα, μία ομάδα Δράσης. Θα μας δείξει ότι, αν θέλουμε, μπορούμε να παρέμβουμε στην σημερινή ζοφερή πολιτική πραγματικότητα με τρόπο που θα δώσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Οι διαδικασίες του Συνεδρίου θα μας βοηθήσουν επίσης να ομογενοποιήσουμε τις απόψεις μας και να εκπέμψουμε τις πολιτικές θέσεις και το πρόγραμμα της ΔΡΑΣΗΣ με τρόπο πανηγυρικό και ενιαίο. Ελπίζουμε ότι έτσι θα τις κάνουμε διακριτές και θα μπορέσουμε γύρω τους να βρούμε υποστήριξη και από άλλους πολίτες.

Ακόμη το Συνέδριο θα μας προσφέρει την ευκαιρία να εκλέξουμε δημοκρατικά εκείνους που θα αναλάβουν το καθήκον να ηγούνται και να συντονίζουν την ομάδα μας. Αποκτώντας ιεραρχία το στοίχημά μας είναι ότι θα δυναμώσουμε.

Πιστεύουμε ότι η χρονική συγκυρία είναι ιδιαίτερα απαιτητική. Όλο και περισσότεροι πολίτες αισθάνονται «ξένοι» με το σημερινό πολιτικό σύστημα, την στιγμή που η χώρα περνάει ίσως τις δυσκολότερες μέρες της εδώ και 35 χρόνια, την στιγμή που η λέξη «χρεοκοπία» έχει πάρει πραγματική σημασία. Οι σημερινές πολιτικές δυνάμεις, υπεύθυνες άλλωστε για τα σημερινά αδιέξοδα, φαίνονται ανίκανες να αντιδράσουν. Η χώρα χρειάζεται επειγόντως αλλαγή. Είναι καθήκον μας να βοηθήσουμε να δημιουργηθεί κάτι καινούργιο, μία νέα φωνή αλήθειας, μία νέα μεταρρυθμιστική δύναμη.

Αθροίζουμε τις δυνάμεις μας σε ένα τέτοιο σκοπό.

 

 Δράση Θέσεις MediaKit
Συντελεστές Όροι χρήσης & πολιτική απορρήτου © Copyright Δράση 2013