Δράση. Περιβάλλον Παιδεία Πολιτισμός
Δράση
 

Κυβέρνηση

Επιλέξτε άρθρα του συγγραφέα:

Ανοιχτή επιστολή του ΙΟΒΕ στον πρωθυπουργό

Αναρτήθηκε 21-01-2010

Για κίνδυνο μετατροπής της οικονομικής κρίσης σε κοινωνική κρίση και κρίση αξιών κάνει λόγο το ΙΟΒΕ στην ανοικτή επιστολή που απέστειλε προς τον πρωθυπουργό για την οικονομία, τονίζοντας την ανάγκη για ταχεία προσαρμογή δημοσιονομική και στην ανταγωνιστικότητας.

Περισσότερα...

Ο κούκος που δεν θα φέρει την άνοιξη

Αναρτήθηκε 17-01-2010
Του/Της Χαρίδημου Τσούκα

Ετοιμάζει πρόγραμμα περικοπών στις δημόσιες δαπάνες, αλλά συναινεί στην πανάκριβη εθελουσία έξοδο των λιμενεργατών του Πειραιά· παγώνει τους «υψηλούς» μισθούς στο Δημόσιο, αλλά αρνείται να περικόψει τα σκανδαλώδη προνόμια...

Περισσότερα...

Η χώρα της κβαντικής απροσδιοριστίας

Αναρτήθηκε 24-10-2009
Του/Της Χαρίδημου Τσούκα

Από καιρό μας έχουν πάρει χαμπάρι, πρώτη φορά όμως μας επιπλήττουν δημοσίως απροκάλυπτα. «Είμαι βαθιά έκπληκτος», δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup κ. Γιουνκέρ, «από τις αποκλίσεις μεταξύ των παλαιών και νέων (χρηματοοικονομικών) στοιχείων. Εχει συμβεί αρκετές φορές στο παρελθόν. […]. Το παιχνίδι τελείωσε. Χρειαζόμαστε σοβαρά στατιστικά στοιχεία». Ξεκάθαρη γλώσσα. Αν είδατε να κοκκινίζουν από ντροπή οι αξιότιμοι κύριοι Καραμανλής, Αλογοσκούφης και Παπαθανασίου, πρόκειται για ψευδαίσθηση!

Περισσότερα...

Μονοκομματική Κυβέρνηση

Αναρτήθηκε 19-10-2009
Του/Της Στέφανου Μάνου

Πρώτος ο απερχόμενος πρωθυπουργός και μετά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης επιδίδονται σε καθημερινή πλύση του εγκεφάλου μας για να μας πείσουν για την ανάγκη να προκύψει από τις εκλογές αυτοδύναμη κυβέρνηση. Από ό,τι έχω καταλάβει, μάλλον το έχουν καταφέρει. Ο κ. Παπανδρέου φαίνεται ότι θα ηγηθεί αυτοδύναμης κυβέρνησης.

Περισσότερα...


Δράση Θέσεις MediaKit
Συντελεστές Όροι χρήσης & πολιτική απορρήτου © Copyright Δράση 2013