Δράση. Περιβάλλον Παιδεία Πολιτισμός
Δράση
 

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

30/11/2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στέφανος Μάνος, Να συνεργαστούν όλες οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις για να πουν αξιόπιστα στον ελληνικό λαό «μπορείς να στηριχτείς σε εμάς»

"Είμαστε το μόνο κόμμα που έγκαιρα προβλέψαμε την οικονομική συγκυρία και προτείναμε τρόπους αντιμετώπισης του, οι πολίτες όμως προτίμησαν τα κόμματα που έφεραν την χώρα στην κατάσταση αυτή που είναι σήμερα" σημείωσε στην εναρκτήρια ομιλία του στο Συνέδριο της Δράσης ο τέως πρόεδρος της, κ. Στέφανος Μάνος.   
"Και αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχει ευρύτατη ανοχή στο ψέμα και στη διαφθορά που προωθούν και προκαλούν εκτός των κομμάτων και κάποιοι αστέρες των ΜΜΕ». Τόνισε δε, ότι το σημερινό συνέδριο, είναι απόδειξη ότι η ιδρυτική διακήρυξη της Δράσης πέτυχε αυτό που είχε στόχο από την αρχή, να μαζευτούν νέοι άνθρωποι στον πολιτικό χώρο.

"Αφήστε τους φοβισμένους δισταγμούς και ενώστε τις δυνάμεις σας, συνεργαστείτε, τώρα είναι η ώρα να γίνει, τώρα πρέπει να ληφθούν οι αποφάσεις δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου, η Ελλάδα κινδυνεύει και αυτό δεν είναι πρόβλεψη δεν είναι στα χαρτιά, είναι πραγματικότητα" υπογράμμισε.

Ο ιδρυτής της Δράσης συνέχισε, υπογραμμίζοντας «το ΠΑΣΟΚ έχει πλέον εξευτελιστεί, η ΝΔ για την ώρα αντέχει αλλά δεν έχει ακόμα απαγκιστρωθεί από το λαϊκιστικό παρελθόν της για αυτό θα έχει και αυτή την τύχη του ΠΑΣΟΚ αν δεν αλλάξει στο έμμεσο μέλλον».

"Φαίνεται μάλιστα ότι η ΝΔ στρώνει το πεδίο για να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ, και με ρωτώ είναι αυτό κακό", σημείωσε ο Στέφανος Μάνος απευθύνοντας το ερώτημα στους συνέδρους απαντώντας ταυτόχρονα, "Ναι γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια παραλλαγή του ΠΑΣΟΚ και απέναντι σε αυτή την προοπτική πρέπει να συνεργαστούν όλες οι δυνάμεις που θέλουν την Ευρώπη για να μπορέσουν αξιόπιστα να πουν στον ελληνικό λαό ότι μπορείς να στηριχτείς σε εμάς" κατέληξε.
 

Για πληροφορίες:

Γεωργία Πανοπούλου
Εκπρόσωπος Τύπου ΔΡΑΣΗΣ
Τηλ. 6932753022 & 2107472530
Email press@drassi.gr

‹‹ ΕπιστροφήΔράση Θέσεις MediaKit
Συντελεστές Όροι χρήσης & πολιτική απορρήτου © Copyright Δράση 2013