Δράση. Περιβάλλον Παιδεία Πολιτισμός
Δράση
 

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

30/11/2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ομιλία Ευρωβουλευτή κ. Θεόδωρου Σκυλακάκη «Λείπει ένα δικό μας, εθνικό σχέδιο μεταρρυθμίσεων»

«Αποφάσισα να συμμετάσχω με όλες μου τις δυνάμεις», σημείωσε στην εισήγηση του ο Ευρωβουλευτής κ. Θεόδωρος Σκυλακάκης στο Ανοιχτό Συνέδριο της Δράσης, υπογραμμίζοντας ότι «η χώρα καταναλώνει πολιτικό κεφάλαιο πολύ πιο γρήγορα απ' ότι το παράγει».

«Λείπει ένα δικό μας, εθνικό σχέδιο μεταρρυθμίσεων» συνέχισε σημειώνοντας ότι κυβερνά η τρόικα με τηλεκοντρόλ, την ώρα που υπάρχει ανάγκη ενός νέου χώρου που πρέπει να εκφράσει τους παραγωγικούς Έλληνες και τα χρήματα να κατευθυνθούν κατά προτεραιότητα σε αυτούς, που πραγματικά παράγουν.

«Πολύ καιρό ζήσαμε υπό το ζυγό του lifestyle», συνέχισε ο κ. Θεόδωρος Σκυλακάκης σημειώνοντας ότι έφτασε ο καιρός για την άλλη Ελλάδα να κάνει την επανάστασή της τώρα που τα δανεικά τελείωσαν, τώρα που ο παρασιτισμός δεν έχει πια ψωμί, τώρα που η δουλειά είναι μονόδρομος.

«Μπορούμε να καλύψουμε το κενό ενδυναμώνοντας και κινητοποιώντας τους παραγωγικούς Έλληνες» ανέφερε, καταλήγοντας την εισήγηση του και υπογραμμίζοντας ότι αυτό μπορεί να γίνει με πίστη, λογική, αισιοδοξία, συναίσθημα και συντροφικότητα.
 

Για πληροφορίες:

Γεωργία Πανοπούλου
Εκπρόσωπος Τύπου ΔΡΑΣΗΣ
Τηλ. 6932753022 & 2107472530
Email press@drassi.gr

‹‹ ΕπιστροφήΔράση Θέσεις MediaKit
Συντελεστές Όροι χρήσης & πολιτική απορρήτου © Copyright Δράση 2013