Δράση. Περιβάλλον Παιδεία Πολιτισμός
Δράση
 

Πολιτική

Επιλέξτε άρθρα του συγγραφέα:

Η νίκη Μακρόν ευκαιρία της Ελλάδας

Αναρτήθηκε 25-04-2017
Του/Της Θόδωρου Σκυλακάκη

Ο πρώτος γύρος των γαλλικών εκλογών έδωσε ένα καθοριστικό πολιτικό πλήγμα στον αριστερό και ακροδεξιό λαϊκισμό. Όσο κι αν προσπαθούν να συνέλθουν και να παρηγορηθούν οι εγχώριοι οπαδοί του, στην δεύτερη πιο ισχυρή χώρα της Ευρώπης εκλέγεται ένας πολιτικός από αυτούς που -οι ίδιοι- αποκαλούν «φιλελέ» ή «μένουμε Ευρώπη»!

Περισσότερα...

"Vote with your feet"

Αναρτήθηκε 13-04-2017
Του/Της Τάσου Αβραντίνη

Σύμφωνα με την ετήσια έκθεση του Ο.Ο.Σ.Α. η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που το ήδη πολύ υψηλό κόστος της φορολογικής και ασφαλιστικής επιβάρυνσης της εργασίας αυξήθηκε τον προηγούμενο χρόνο αγγίζοντας κατά μέσο όρο το 36%.

Περισσότερα...

Με τιμές αρχηγού κράτους

Αναρτήθηκε 12-04-2017
Του/Της Διονύση Γουσέτη

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα και δεν έχω αμφιβολία για τρία πράγματα: τις απώλειες από τροχαία «ατυχήματα», τις απώλειες από βαρελότα και την υποδοχή του Αγίου Φωτός με τιμές αρχηγού κράτους.

Περισσότερα...

Αποψη: Η επιτομή του λαϊκισμού

Αναρτήθηκε 10-04-2017
Του/Της Μιράντας Ξαφά

Ο​​ι ημερομηνίες των συναντήσεων του Eurogroup έρχονται και παρέρχονται εδώ και μήνες, χωρίς να κλείνει η δεύτερη αξιολόγηση του τρίτου προγράμματος σταθεροποίησης. Στην προσπάθειά της να μεταθέσει στο μέλλον δύσκολες αποφάσεις, η κυβέρνηση βάθυνε την ύφεση και αύξησε τον λογαριασμό.

Περισσότερα...
Περισσότερα

Δράση Θέσεις MediaKit
Συντελεστές Όροι χρήσης & πολιτική απορρήτου © Copyright Δράση 2013