Δράση. Περιβάλλον Παιδεία Πολιτισμός
Δράση
 

Πολιτική

Επιλέξτε άρθρα του συγγραφέα:

Τενεκεδοκρατία: Η νέα πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ προς την ελληνική κοινωνία

Αναρτήθηκε 08-08-2017
Του/Της Θόδωρου Σκυλακάκη

Ο τενεκές είναι πολύ χρήσιμο πράγμα. Καταρχήν κάνει θόρυβο. Αν βαράνε πολλοί μαζί από μακριά νομίζεις ότι έρχονται φάλαγγες και λεγεώνες, όχι τενεκέδες ξεγάνωτοι. Επίσης είναι ελαφρός, οπότε τον κουβαλάς παντού με μεγάλη ευκολία. Κι αν ευτυχής συγκυρία σας φέρει μαζί στην εξουσία, τότε αποδεικνύεται εργαλείο πραγματικά πολύτιμο.

Περισσότερα...

Να τελειώνει η συμφωνία Ε.Ε. -Τουρκίας

Αναρτήθηκε 05-08-2017
Του/Της Διονύση Γουσέτη

Στο βιβλίο του «Μας συνέλαβαν», που έγραψε στη φυλακή, ο διευθυντής της «Τζουμχουριέτ» Can Dündar καταγγέλλει (σελ. 121, ελληνική έκδοση): «Ο λόγος που η Ευρωπαϊκή Ενωση είχε θυμηθεί ξαφνικά την Τουρκία… ήταν οι πρόσφυγες που συνέρρεαν στα σύνορά της.

Περισσότερα...

Το λιντσάρισμα της κυρίας Κεραμέως

Αναρτήθηκε 02-08-2017
Του/Της Διονύση Γουσέτη

Έγραψε η βουλευτής και τομεάρχης Παιδείας της Ν.Δ. Νίκη Κεραμέως: «Η Αριστερά έχει δώσει σημαντικούς αγώνες στον τόπο». Και της επιτέθηκαν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματός της Γ. Κεφαλογιάννης και ο αντιπρόεδρος Αδ. Γεωργιάδης.

Περισσότερα...

Η Μιράντα Ξαφά απαντά λέξη προς λέξη στον Αλέξη Τσίπρα

Αναρτήθηκε 31-07-2017
Του/Της Μιράντας Ξαφά

Ακολουθεί η σχολιασμένη έκδοση της συνέντευξης του Αλέξη Τσίπρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και στον Αντώνη Σρόιτερ (http://primeminister.gr/2017/07/26/16225). Με μπλε γράμματα είναι τα σχόλια της Μιράντας Ξαφά στις απαντήσεις του πρωθυπουργού.

Περισσότερα...
Περισσότερα

Δράση Θέσεις MediaKit
Συντελεστές Όροι χρήσης & πολιτική απορρήτου © Copyright Δράση 2013