Δράση. Περιβάλλον Παιδεία Πολιτισμός
Δράση
 

Πολιτική

Επιλέξτε άρθρα του συγγραφέα:

Το ναρκοπέδιο των επενδύσεων

Αναρτήθηκε 23-10-2018
Του/Της Αριστοτέλη Αιβαλιώτη

Καθώς τα σύννεφα στο διεθνές περιβάλλον πολλαπλασιάζονται, θέτοντας σε αμφισβήτηση τον παγκόσμιο ενάρετο κύκλο ανάπτυξης που ήδη διαρκεί δέκα χρόνια, εμείς εξακολουθούμε μονότονα να περιμένουμε τις επενδύσεις. Που δεν έρχονται.

Περισσότερα...

Τα «δικαστήρια του λαού» στην Σοβιετική Ένωση και στο Γ’ Ράιχ

Αναρτήθηκε 16-10-2018
Του/Της Θόδωρου Σκυλακάκη

Νόμος είναι το δίκιο του Πολάκη. «Θα κερδίσουμε (σ.σ. τις εκλογές) αν βάλουμε κάποιους φυλακή» είπε ο υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος στους συντρόφους του της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ…

Περισσότερα...

Η Θεσσαλονίκη δεν είναι το τρόπαιο κανενός

Αναρτήθηκε 13-10-2018
Του/Της Γιάννη Ανδρουλάκη

Στους NYT δημοσιεύτηκε η πληροφορία περί ανάμειξης επιχειρηματία στις εξελίξεις του Μακεδονικού για λογαριασμό των ρωσικών συμφερόντων. Η πληροφορία, ακριβώς επειδή προέρχεται από ένα εκ των εγκυρότερων εντύπων στον κόσμο, είναι ενδιαφέρουσα και, φυσικά, περαιτέρω ερευνητέα.

Περισσότερα...

Φοβού τους κρατιστές και δώρα φέροντας

Αναρτήθηκε 12-10-2018
Του/Της Διονύση Γουσέτη

Τις προάλλες χρειάστηκε να κάνω τραπέζι σε κάποιους. Οταν πήγα να πληρώσω, ο ταβερνιάρης μου δείχνει ένα λογαριασμό 117 ευρώ και μου ψιθυρίζει: «Αν πληρώσεις με “μαύρα” ο λογαριασμός κατεβαίνει στα 80 ευρώ». Ο άνθρωπος δεν καταλαβαίνει ότι το κράτος είναι αμείλικτο στο να μαζέψει αυτά που του χρειάζονται για την πολιτική του.

Περισσότερα...
Περισσότερα

Δράση Θέσεις MediaKit
Συντελεστές Όροι χρήσης & πολιτική απορρήτου © Copyright Δράση 2013