Δράση. Περιβάλλον Παιδεία Πολιτισμός
Δράση
 

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

06/06/2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Eυρωπαίοι ηγέτες της χρονιάς οι Guy Verhofstadt και Daniel Cohn-Bendit

Ο επικεφαλής της ομάδας των Ευρωπαίων Φιλελευθέρων και Δημοκρατών για την Ευρώπη (ΑLDE) κ.  Guy Verhofstadt εξελέγη Ευρωπαίος Ηγέτης της Χρονιάς, μαζί με τον επικεφαλής της ομάδας των Πρασίνων κ. Daniel Cohn-Bendit.

H Δράση, στο Συνέδριο της οποίας συμμετείχε πρόσφατα ως βασικός ομιλητής ο κ. Verhofstadt, συγχαίρει τους δύο Ευρωπαίους πολιτικούς, που κέρδισαν την απόλυτη πλειοψηφία σε πανευρωπαϊκή διαδικτυακή ψηφοφορία, έναντι ισχυρών υποψηφιοτήτων, όπως οι Mario Draghi, Jean-Claude Juncker και Donald Tusk. Το κριτήριο της επιλογής ήταν η αφοσίωση στο ευρωπαϊκό εγχείρημα και η ικανότητά τους να φέρουν την αλλαγή στην Ευρώπη.

Ο Πρόεδρος της Δράσης και μέλος της Ομάδας των Φιλελευθέρων και Δημοκρατών για την Ευρώπη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο κ. Θόδωρος Σκυλακάκης έκανε την εξής δήλωση: «Έχω την τιμή να γνωρίζω προσωπικά τον Guy Verhofstadt και να συνεργάζομαι άψογα μαζί του τα τελευταία χρόνια. Έχω έτσι την ευκαιρία να διαπιστώσω από κοντά την πίστη του στο ευρωπαϊκό εγχείρημα και τις προσπάθειες που καταβάλλει για να γίνει η Ευρώπη πιο αποτελεσματική, να αποκτήσει ισχυρότερους ομοσπονδιακούς θεσμούς, να γίνει πιο δημοκρατική και πιο δίκαιη κοινωνικά». 

Για πληροφορίες:

Γεωργία Πανοπούλου
Εκπρόσωπος Τύπου ΔΡΑΣΗΣ
Τηλ. 6932753022 & 2107472530
Email press@drassi.gr

‹‹ ΕπιστροφήΔράση Θέσεις MediaKit
Συντελεστές Όροι χρήσης & πολιτική απορρήτου © Copyright Δράση 2013