Δράση. Περιβάλλον Παιδεία Πολιτισμός
Δράση
 

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

13/07/2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη του Θ. Σκυλακάκη στις ΗΠΑ

Την Ουάσιγκτον των ΗΠΑ θα επισκεφθεί από τις 15/7 έως 18/7, ο Θόδωρος Σκυλακάκης, ευρωβουλευτής της Ομάδας της Συμμαχίας των Φιλελευθέρων και Δημοκρατών για την Ευρώπη (ALDE) και πρόεδρος της Δράσης. 
 
Ο Θόδωρος Σκυλακάκης, συμμετέχει σε επίσημη αντιπροσωπεία της Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, για το Περιβάλλον-τη Δημόσια Υγεία και την Ασφάλεια των Τροφίμων και είναι ο εκπρόσωπος της Συμμαχίας των Φιλελευθέρων και Δημοκρατών για την Ευρώπη (ALDE) στην αντιπροσωπεία.
 
Σκοπός της επίσκεψης είναι η πραγματοποίηση διμερών συναντήσεων της αντιπροσωπείας, με εκπροσώπους της Γερουσίας και κυβερνητικούς αξιωματούχους των ΗΠΑ, αρμόδιους για θέματα περιβάλλοντος, ενέργειας, κλιματικής αλλαγής και ασφάλειας τροφίμων, με διπλωμάτες και άλλους κυβερνητικούς αξιωματούχους, αρμόδιους για τις σχέσεις ΗΠΑ-ΕΕ, καθώς και με εκπροσώπους διεθνών οργανισμών και ενώσεων.
 
Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο Θόδωρος Σκυλακάκης θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους της Κυβέρνησης των ΗΠΑ, αρμόδιους για θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 
Για πληροφορίες:

Γεωργία Πανοπούλου
Εκπρόσωπος Τύπου ΔΡΑΣΗΣ
Τηλ. 6932753022 & 2107472530
Email press@drassi.gr

‹‹ ΕπιστροφήΔράση Θέσεις MediaKit
Συντελεστές Όροι χρήσης & πολιτική απορρήτου © Copyright Δράση 2013