Δράση. Περιβάλλον Παιδεία Πολιτισμός
Δράση
 

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

22/10/2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η υπόθεση της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας είναι ένα κακόγουστο αστείο

Ο Τομεάρχης Οικονομίας της Δράσης Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα:

"Η υπόθεση της Ελληνικής Αμυντικής Βιομηχανίας είναι ένα κακόγουστο αστείο που έχει στοιχίσει στους Έλληνες φορολογούμενους πάνω από 1,5 δις Ευρώ τα τελευταία χρόνια.

Οι υπάρχουσες μονάδες χρησιμοποιούν τον τίτλο «αμυντικά» προσχηματικά, για συναισθηματικούς λόγους, έτσι ώστε να καλύψουν το όργιο κακοδιοίκησης, κομματικών τοποθετήσεων εγκαθέτων, έμμεσων χρηματοδοτήσεων προς το πολιτικό σύστημα που τις διατηρεί στην ζωή. Στην πραγματικότητα δεν παράγουν τίποτε χρήσιμο, τίποτε αναγκαίο, τίποτε ανταγωνιστικό.

Η λογική της «κοινωνικής ευαισθησίας» προς τους εργαζόμενους (η, και «εργαζόμενους») σε αυτές δεν μπορεί να είναι επιλεκτική, όταν για παράδειγμα έχουν αφεθεί στην κακή τους τύχη 700.000 απολυμένοι από τον ιδιωτικό τομέα τα τελευταία 3 χρόνια.

Η κυβέρνηση καταρτίζει πλάνα για να αποδείξει ότι οι «αμυντικές» αυτές μονάδες μπορεί να γίνουν βιώσιμες, στηριζόμενα σε παραγγελίες των δικών μας ενόπλων δυνάμεων. Γιάννης θα κερνά και Γιάννης θα πίνει δηλαδή. Μόνο που θα πρόκειται για την 20η επανάληψη παρόμοιων σχεδιασμών που έχουν γίνει τα τελευταία 20 χρόνια, με μονότονα επαναλαμβανόμενο αποτέλεσμα: Κακοδιοίκηση, διασπάθιση, κομματισμό, διαφθορά, έμμεσες χρηματοδοτήσεις προς το πολιτικό σύστημα.

Η χώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με πολλαπλά αδιέξοδα που δημιουργούν απελπισία στους πολίτες. Ας αρχίσουμε σπάζοντας ένα από τα αποστήματα που κατατρώνε τους φόρους και τις σάρκες των Ελλήνων.

Κλείστε τις «Αμυντικές» βιομηχανίες Τώρα."

Για πληροφορίες:

Γεωργία Πανοπούλου
Εκπρόσωπος Τύπου ΔΡΑΣΗΣ
Τηλ. 6932753022 & 2107472530
Email press@drassi.gr

‹‹ ΕπιστροφήΔράση Θέσεις MediaKit
Συντελεστές Όροι χρήσης & πολιτική απορρήτου © Copyright Δράση 2013