Δράση. Περιβάλλον Παιδεία Πολιτισμός
Δράση
 

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

28/10/2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Για μια άλλη Ευρώπη»

Εκδήλωση των Ευρωπαίων Φιλελευθέρων και Δημοκρατών (ALDE) στην Αθήνα

Συμμετέχουν: G. Verhofstadt, D. Cohn-Bendit, Α. Διαμαντοπούλου, Γ. Φλωρίδης, Γ. Kαμίνης, Γ. Μπουτάρης, Θ. Σκυλακάκης, Α. Λυμπεράκη, Ανδ. Παπαδόπουλος, Λ. Τσούκαλης

Η Συμμαχία Φιλελευθέρων και Δημοκρατών για την Ευρώπη (ALDE) διοργανώνει, την Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013, εκδήλωση «Για μια άλλη Ευρώπη» (Μέγαρο Παλαιάς Βουλής, 17:30).

Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Πρόεδρος της ομάδας του ΑLDE στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Guy Verhofstadt, με θέμα «Συμμαχία για μια νέα Ευρώπη», ο Πρόεδρος της ομάδας των Πρασίνων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Daniel Cohn-Bendit (μαγνητοσκοπημένη παρέμβαση), η Πρόεδρος του «Δικτύου» για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη κ. Άννα Διαμαντοπούλου, ο πρ. Υπουργός και πρ. Βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου κ. Γιώργος Φλωρίδης, ο Δήμαρχος Αθήνας κ. Γιώργος Kαμίνης, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Mπουτάρης, ο Πρόεδρος της Δράσης και Βουλευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ. Θόδωρος Σκυλακάκης, η Αντιπρόεδρος της Δράσης κ. Αντιγόνη Λυμπεράκη, ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΔHM.AΡ. κ. Ανδρέας Παπαδόπουλος και ο Πρόεδρος του ΕΛΙAMΕΠ κ. Λουκάς Tσούκαλης.

Μετά το πέρας των εισηγήσεων, θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις και συζήτηση με το κοινό.

Για πληροφορίες:

Γεωργία Πανοπούλου
Εκπρόσωπος Τύπου ΔΡΑΣΗΣ
Τηλ. 6932753022 & 2107472530
Email press@drassi.gr

‹‹ ΕπιστροφήΔράση Θέσεις MediaKit
Συντελεστές Όροι χρήσης & πολιτική απορρήτου © Copyright Δράση 2013