Δράση. Περιβάλλον Παιδεία Πολιτισμός
Δράση
 

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

28/11/2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

No Fight For Your Right

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την καταπολέμηση του AIDS, 1/12, η Δράση Θεσσαλονίκης οργανώνει δυο ξεχωριστές εκδηλώσεις.

Το Σάββατο, 30/11, στις 6 το απόγευμα οργανώνουμε εκδήλωση με ομιλίες από ανθρώπους που μάχονται, ώστε τα ατομικά δικαιώματα να είναι αυτονόητα και εφαρμόσιμα χωρίς άλλον αγώνα. Γι'αυτό και την ονομάσαμε No Fight For Your Right. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο φιλόξενο Bord De L'Eau drink room στην Εγνατία 45.

Oμιλητές:

- Τάσος Αγγελόπουλος

- Διονύσης Γουσέτης

- Μανώλης Ζούγκος

- Αντύπας Καρίπογλου

- Θανάσης Τριαρίδης

- Κωνσταντίνος Τσιτσελίκης

Στο ξεκίνημα της εκδήλωσης θα αναγνωσθεί παραμύθι του Θ. Τριαρίδη από την υπεύθυνη ακτιβισμού της ομάδας Δράσης Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Παπανικολάου. Παράλληλα με τις ομιλίες θα γίνεται έκθεση φωτογραφίας σε παρακείμενη αίθουσα, ενώ στις οθόνες θα προβάλλεται μαγνητοσκοπημένη η αντιρατσιστική θεατρική παράσταση "Στο Δρόμο" σε σκηνοθεσία Τ. Αγγελόπουλου. Η εκδήλωση θα κλείσει με ελεύθερη συζήτηση.

Την Κυριακή, 1/12, από τις 10:00 η Δράση μετακομίζει στην ολοκαίνουρια Νέα Παραλία, η οποία μάλιστα εγκαινιάζεται εκείνη την ημέρα. Στο σημείο ανάμεσα στον ανδριάντα του Κ. Καραμανλή και τις "Ομπρέλες", ενημερώνουμε για τα ατομικά δικαιώματα. Ταυτόχρονα, γεμίζουμε το "Rights Globe" με το δικαίωμα του καθενός. Προσκαλούμε τις φίλες και φίλους με τις παρέες και τις οικογένειές τους να γνωρίσουν τη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης και μαζί να δηλώσουν τη συμπαράστασή τους στον αγώνα της Δράσης για κοινωνική δικαιοσύνη και κοινωνικό φιλελευθερισμό.

Για τις δύο αυτές εκδηλώσεις αλλά και για την προάσπιση των ατομικών δικαιωμάτων γενικότερα, που - άλλωστε - κατέχουν θεμελιώδη θέση στο πρόταγμα της Δράσης, η ομάδα της Δράσης Θεσσαλονίκης έχει ετοιμάσει πλούσιο οπτικό υλικό, το οποίο επισυνάπτεται, ώστε να το χρησιμοποιήσει όποια/ος θέλει στα κοινωνικά δίκτυα.

Επίσης, έχουμε εγκαινιάσει τη σελίδα www.facebook.com/nofightforyourright την οποία σας παρακαλούμε να προωθήσετε.

Για πληροφορίες:

Γεωργία Πανοπούλου
Εκπρόσωπος Τύπου ΔΡΑΣΗΣ
Τηλ. 6932753022 & 2107472530
Email press@drassi.gr

‹‹ ΕπιστροφήΔράση Θέσεις MediaKit
Συντελεστές Όροι χρήσης & πολιτική απορρήτου © Copyright Δράση 2013