Δράση. Περιβάλλον Παιδεία Πολιτισμός
Δράση
 

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

12/01/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Oύτε φωνή ούτε ακρόαση για την πρόταση της Δράσης για νομικές διαδικασίες εναντίον ξένων εταιριών που πλήρωναν μίζες στους εξοπλισμούς

Την ώρα που συνεχίζονται οι συλλήψεις για το διαχρονικό σκάνδαλο των εξοπλιστικών προγραμμάτων
 
Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι συλλήψεις προσώπων, που κατηγορούνται για εμπλοκή στο διαχρονικό σκάνδαλο των ελληνικών εξοπλιστικών προγραμμάτων. Οι νέες αποκαλύψεις αποδεικνύουν το βάθος και την έκταση της διαφθοράς στο συγκεκριμένο πεδίο και εντείνουν το αυτονόητο αίτημα για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης και απόδοση ευθυνών από την ελληνική δικαιοσύνη. Η πτυχή όμως που μένει ανέγγιχτη και θα πρέπει να απασχολήσει επιτέλους σοβαρά την ελληνική κυβέρνηση είναι αυτή των νομικών διαδικασιών εναντίον ξένων εταιριών που πλήρωναν μίζες. 
 
Η Δράση υπενθυμίζει την πρότασή της για την άσκηση αγωγών αποζημιώσεως ενώπιον ελληνικών και ξένων δικαστηρίων ή για άλλες αντίστοιχες νομικές ενέργειες και καλεί για άλλη μια φορά την κυβέρνηση να εκμεταλλευθεί κάθε δυνατότητα που της παρέχει το θεσμικό πλαίσιο, αποκαθιστώντας, τουλάχιστον κατά ένα μέρος, την τεράστια οικονομική ζημία που έχει υποστεί η χώρα μας. 
 
Εδώ, μπορείτε να δείτε την πρότασή μας
 
 
Για πληροφορίες:

Γεωργία Πανοπούλου
Εκπρόσωπος Τύπου ΔΡΑΣΗΣ
Τηλ. 6932753022 & 2107472530
Email press@drassi.gr

‹‹ ΕπιστροφήΔράση Θέσεις MediaKit
Συντελεστές Όροι χρήσης & πολιτική απορρήτου © Copyright Δράση 2013