Δράση. Περιβάλλον Παιδεία Πολιτισμός
Δράση
 

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

26/01/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το δεύτερο WeDebate της Δράσης Θεσσαλονίκης αναδεικνύει τα θέματα του Μετρό

Η Δράση Θεσσαλονίκης συνεχίζει δυναμικά τη νέα χρονιά, οργανώνοντας το δεύτερο από μια σειρά debates με θέματα τοπικού ενδιαφέροντος.

Με τον τρόπο αυτόν ευελπιστούμε να συνεισφέρουμε στον δημόσιο διάλογο που θα μας φέρει στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του Μαΐου.

Το δεύτερο τέτοιο debate θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 29/1 στις 19:00 στον φιλόξενο χώρο του μπορντ\\ ντελο ντρινκ ρουμ, Εγνατία 45.

Θα διασταυρώσουν τις απόψεις τους ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, αντίδήμαρχος ποιότητας ζωής του Δήμου Θεσσαλονίκης και μέλος του Δ.Σ. της Αττικό
Μετρό, και ο Πάρις Μπίλλιας, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ/ΤΚΜ.

Θέμα του debate είναι το Μετρό της Θεσσαλονίκης και πώς αυτό επηρεάζει τη ζωή της πόλης, ένα θέμα που έχει απασχολήσει έντονα την κοινή γνώμη τον
τελευταίο καιρό.

Στο πρώτο WeDebate, για την πεζοδρόμηση της Λ. Νίκης, ο Γιώργος Δημαρέλος και ο Νίκος Ταχιάος συζήτησαν έντονα και απάντησαν στις ερωτήσεις του κοινού. Ο διάλογος αποδείχθηκε εποικοδομητικός και βοήθησε τους περίπου 60 παριστάμενους να καταλήξουν στα συμπεράσματά τους.

Η συζήτηση προβλέπεται να είναι έντονη, μια και οι συμμετέχοντες είναι βαθύτατα γνώστες των προβλημάτων της πόλης και έντιμοι υποστηρικτές των απόψεών τους. Την αρχική παρουσίαση των θέσεων θα ακολουθήσει απ'ευθείας διάλογος και απαντήσεις στις ερωτήσεις του κοινού.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον συντονιστή της Δράσης στη Θεσσαλονίκη, 

Θανάση Καζάκη, 69 36 00 77 00,  skazakis@gmail.com.

Για πληροφορίες:

Γεωργία Πανοπούλου
Εκπρόσωπος Τύπου ΔΡΑΣΗΣ
Τηλ. 6932753022 & 2107472530
Email press@drassi.gr

‹‹ ΕπιστροφήΔράση Θέσεις MediaKit
Συντελεστές Όροι χρήσης & πολιτική απορρήτου © Copyright Δράση 2013