Δράση. Περιβάλλον Παιδεία Πολιτισμός
Δράση
 

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

03/02/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Διαφανής αναξιοκρατία» στη νέα ΕΡΤ

Πρόοδος! Στην παλιά ΕΡΤ είχαμε «αδιαφανή αναξιοκρατία»…

Μετά τον κ. Γεωργιάδη,  το περασμένο Σάββατο στο Mega, που από την στάση του στη συζήτηση με τον Πρόεδρο της Δράσης Θ. Σκυλακάκη και τα όσα ρητώς είπε, προέκυπτε σαφώς ότι στις αποφάσεις του για τις διοικήσεις των νοσοκομείων χρησιμοποίησε κατά κύριο λόγο κομματικά κριτήρια, ήρθε ο κ. Καψής,  χθες, να εισαγάγει  έναν νέο όρο στην κυβερνητική πολιτική, τη διαφανή αναξιοκρατία.

Είπε συγκεκριμένα ότι  «οι προσλήψεις στη Δημόσια Τηλεόραση δεν έγιναν αξιοκρατικά, αλλά με αντικειμενικά και κοινωνικά κριτήρια και με διαφάνεια». Κοινώς βάζουμε ξανά τα δικά μας παιδιά, αλλά το κάνουμε με μόρια για να μην τσακωνόμαστε μεταξύ μας. Για τα άλλα παιδιά, τα 1,4 εκ. «ορφανά» του ιδιωτικού τομέα που έχουν καταδικαστεί στην ανεργία και την ανέχεια, η κυβέρνηση φροντίζει διαφορετικά.

Τους μοιράζει προεκλογικά πεντάμηνα «κοινωφελούς» εργασίας στο δημόσιο, με λεφτά των δημοσίων επενδύσεων. Όταν τελειώσουν βέβαια τα πεντάμηνα, δεν θα μείνει ούτε μια πραγματική θέση εργασίας. Θα μείνει μόνο μια πρώτη γεύση του τι σημαίνει να εξαρτώνται οι νέοι άνθρωποι οικονομικά από το κράτος και το κόμμα.

Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ είναι σαφές ότι δεν ξέχασαν τίποτε, δεν μετάνιωσαν για τίποτε και δεν άλλαξαν σε τίποτε…

Για πληροφορίες:

Γεωργία Πανοπούλου
Εκπρόσωπος Τύπου ΔΡΑΣΗΣ
Τηλ. 6932753022 & 2107472530
Email press@drassi.gr

‹‹ ΕπιστροφήΔράση Θέσεις MediaKit
Συντελεστές Όροι χρήσης & πολιτική απορρήτου © Copyright Δράση 2013