Δράση. Περιβάλλον Παιδεία Πολιτισμός
Δράση
 

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

13/02/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνεργασία Δράσης - Ευρωπαϊκού Φεντεραλιστικού Κόμματος

Η Δράση και το Ευρωπαϊκό Φεντεραλιστικό Κόμμα ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο βιβλιοπωλείο free thinking zone.

Το ΕΦΕΚ (www.efek.gr) φέρει το πολιτικό αίτημα για την ομοσπονδιοποίηση των χωρών-κρατών της Ευρώπης, λειτουργεί σε 18 χώρες της Ε.Ε και ενώνει πλέον τις εν Ελλάδι δυνάμεις του, με τη ΔΡΑΣΗ, προσχωρώντας στο κόμμα ως συνεργαζόμενη τάση.

Ο Πρόεδρος της Δράσης Θόδωρος Σκυλακάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Η Δράση καλωσορίζει το Ευρωπαϊκό Φεντεραλιστικό Κόμμα στις τάξεις της, εγκαινιάζοντας την πρόβλεψη του καταστατικού της για  συνεργασία με οργανωμένες τάσεις, ομάδες και κινήσεις. Η προσπάθεια για περισσότερη, αλλά διαφορετική από τη σημερινή Ευρώπη αποτελεί συστατικό στοιχείο της Δράσης και, με την έννοια αυτή, η οργανωμένη συμμετοχή των Ευρωπαίων Φεντεραλιστών στις τάξεις μας είναι μία θετική και σημαντική για μας εξέλιξη."

Ο επικεφαλής του Ευρωπαϊκού Φεντεραλιστικού Κόμματος, Χαράλαμπος Σταμέλος, δήλωσε:

"Θέλουμε μια ομοσπονδιακή Ευρώπη και με χαρά συναντήσαμε στη Δράση ανθρώπους που συμμερίζονται το όραμά μας. Για να ενώσουμε την Ευρώπη άλλωστε, πρέπει πρώτα να ενώσουμε τις δυνάμεις μας."

Για πληροφορίες:

Γεωργία Πανοπούλου
Εκπρόσωπος Τύπου ΔΡΑΣΗΣ
Τηλ. 6932753022 & 2107472530
Email press@drassi.gr

‹‹ ΕπιστροφήΔράση Θέσεις MediaKit
Συντελεστές Όροι χρήσης & πολιτική απορρήτου © Copyright Δράση 2013