Δράση. Περιβάλλον Παιδεία Πολιτισμός
Δράση
 

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

15/02/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ως πότε κυβέρνηση κι αντιπολίτευση θα κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό;

Ο κ. Σαμαράς, δηλώνοντας σήμερα ότι «την ψεύτικη αισιοδοξία τη σιχαίνεται», μας έφερε στη μνήμη τον Αντώνη Σαμαρά των "Ζαππείων" που θα μηδένιζε το 2010 το έλλειμμα σε 18 μήνες, χωρίς πρόσθετα εισπρακτικά μέτρα και θα εισέπραττε από τις αποκρατικοποιήσεις 50 δις σε δύο χρόνια! Τώρα υπόσχεται μείωση φόρων (στο μέλλον), την ίδια ώρα που η κυβέρνησή του, η  Σαμαρά-Βενιζέλου, στραγγαλίζει φορολογικά τον ιδιωτικό τομέα και οδηγεί στην ανεργία τους εργαζομένους και στην απόγνωση τους επιχειρηματίες, επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους.

Ο κ. Τσίπρας από την άλλη, μας είπε ότι  η πρώτη πράξη της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η ακύρωση του μνημονίου και ταυτόχρονα υποσχέθηκε πακτωλούς χρημάτων («New Deal»), που θα μας στείλουν οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις για επενδύσεις. Μας είπε δηλαδή ότι θα αθετήσουμε μονομερώς όσα έχουμε συμφωνήσει και οι άλλοι θα σπεύσουν να μας πνίξουν στο χρήμα.

Ως πότε θα κοροϊδεύουν τον κόσμο κυβέρνηση και αντιπολίτευση;

Η Δράση, υπογραμμίζει την επικινδυνότητα που έχει η παραπλάνηση των πολιτών, θα συνεχίσει να καταγγέλλει τον λαϊκισμό από όπου κι αν προέρχεται και να υπογραμμίζει ότι μόνο αν μειωθεί το κράτος θα μειωθούν οι φόροι και μόνο η αξιοπιστία και η σοβαρότητα θα φέρουν επενδύσεις.

Τσίπρες και «Ζάππεια» είναι συνταγή φτώχειας και δυστυχίας, που βιώνει ήδη πικρά ο ελληνικός λαός.
 

Για πληροφορίες:

Γεωργία Πανοπούλου
Εκπρόσωπος Τύπου ΔΡΑΣΗΣ
Τηλ. 6932753022 & 2107472530
Email press@drassi.gr

‹‹ ΕπιστροφήΔράση Θέσεις MediaKit
Συντελεστές Όροι χρήσης & πολιτική απορρήτου © Copyright Δράση 2013