Δράση. Περιβάλλον Παιδεία Πολιτισμός
Δράση
 

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

13/05/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πάλι πολιτικά «λοβοτομημένους» αναζητεί ο κ. Σαμαράς- Τώρα υπόσχεται αφορολόγητο πετρέλαιο για τους αγρότες…

Δήλωσή του Προέδρου της Δράσης Θόδωρου Σκυλακάκη σήμερα το μεσημέρι.


"Ο κ. Σαμαράς υποσχέθηκε πάλι αφορολόγητο πετρέλαιο για τους αγρότες. Το ίδιο είχε κάνει και στις παραμονές των εκλογών του 2012 (π.χ.στις 20.4.2012 στην Άρτα). Το ξέχασε βέβαια στα δύο χρόνια που μεσολάβησαν. Είναι σύνηθες για τον κ. Σαμαρά να υφίσταται απώλεια πολιτικής μνήμης μετεκλογικά. Στην ίδια εκείνη ομιλία του είχε άλλωστε δώσει σειρά άλλων υποσχέσεων:

Υποσχόταν: «Πάνω από 18 δισεκατομμύρια περικοπές σπατάλης… χωρίς να αγγίξουμε μισθούς και συντάξεις». Τι άγγιξε στη συνέχεια το γνωρίζουν καλά οι Έλληνες.

Υποσχόταν: «Ανάκαμψη τώρα». Και ακολούθησαν δύο χρόνια ύφεσης ύψους 10% του ΑΕΠ, διπλάσια απ΄ ό,τι είχε συμφωνηθεί στο δεύτερο μνημόνιο, που ο κ. Σαμαράς είχε υπογράψει.

Υποσχόταν: «Από την πρώτη στιγμή… πολύ μικρότερη κυβέρνηση. Τη μισή από τη σημερινή.» Η τότε κυβέρνηση είχε 43 μέλη, η δική του σήμερα έχει 42. Το μισό του 43 είναι 21 άντε 22!

Είναι προφανές ότι ο κ. Σαμαράς θεωρεί παγίως ότι απευθύνεται σε πολιτικά «λοβοτομημένους» ψηφοφόρους. Προκύπτει άλλωστε αυτό αβίαστα αν συγκρίνει κανείς τις πρόσφατες δηλώσεις του στην Καθημερινή (13.4.2014) ότι «Κάποιοι έκαναν «επάγγελμά» τους για χρόνια την «καταγγελία» του Μνημονίου» και δύο χρόνια νωρίτερα στον ΑΝΤ1 (22.3.2012) «Ήμουν ο αρχιτέκτων του αντιμνημονιακού αγώνα».
Οι ψηφοφόροι θα δώσουν τη δική τους απάντηση σε λίγες μέρες."

Δήλωσή του Προέδρου της Δράσης Θόδωρου Σκυλακάκη σήμερα το μεσημέρι. Γιατί οι ψηφοφόροι πρέπει να γνωρίζουν και η εξουσία να ελέγχεται.

Για πληροφορίες:

Γεωργία Πανοπούλου
Εκπρόσωπος Τύπου ΔΡΑΣΗΣ
Τηλ. 6932753022 & 2107472530
Email press@drassi.gr

‹‹ ΕπιστροφήΔράση Θέσεις MediaKit
Συντελεστές Όροι χρήσης & πολιτική απορρήτου © Copyright Δράση 2013