Δράση. Περιβάλλον Παιδεία Πολιτισμός
Δράση
 

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

25/05/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας ευχαριστούμε. Συνεχίζουμε τον αγώνα.

Ευχαριστούμε τους πολίτες που στήριξαν τον έντιμο αγώνα μας. Ευχαριστούμε τους ακούραστους εθελοντές μας, που έδωσαν σ’ αυτή την προσπάθεια όλη τους την ψυχή.

Ευχαριστούμε τους υποψηφίους μας που μετέφεραν σε όλη την Ελλάδα το μήνυμα ότι και η Ελλάδα και η Ευρώπη βρίσκονται σε μια πολύ κρίσιμη καμπή της ιστορίας τους και ο μόνος τρόπος για να ξεφύγουν από τον φαύλο κύκλο της ύφεσης και της παρακμής είναι να προχωρήσουν σε βαθιές δομικές μεταρρυθμίσεις.

Όσο κι αν τα κόμματα του λαϊκιστικού τόξου υποβιβάζουν τον πολιτικό λόγο σε επίπεδο συνθημάτων, αφορισμών ή στην καλύτερη περίπτωση, ευχών, όσο κι αν καλλιεργούν στους πολίτες τον φόβο, δεν θα κουραστούμε να διατυπώνουμε συγκεκριμένες, αναλυτικές και τεκμηριωμένες λύσεις για την έξοδο από την κρίση, την Ελληνική και την Ευρωπαϊκή.

Οι «ΓΕΦΥΡΕΣ», ο Συνασπισμός «Δράσης» και «Δημιουργίας, ξανά!» χτίστηκαν για να αντέξουν. Δεσμευόμαστε να σταθούμε αντάξιοι των προσδοκιών όσων στηρίζουν το όραμά μας για να γίνει η Ελλάδα μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα και να παράγει ξανά: αγαθά, ιδέες, πολιτισμό, αξιοπρέπεια.
 

Για πληροφορίες:

Γεωργία Πανοπούλου
Εκπρόσωπος Τύπου ΔΡΑΣΗΣ
Τηλ. 6932753022 & 2107472530
Email press@drassi.gr

‹‹ ΕπιστροφήΔράση Θέσεις MediaKit
Συντελεστές Όροι χρήσης & πολιτική απορρήτου © Copyright Δράση 2013