Δράση. Περιβάλλον Παιδεία Πολιτισμός
Δράση
 

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

01/11/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μεταρρυθμιστές από όλους τους χώρους στη Συνδιάσκεψη Θέσεων της Δράσης

Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι εργασίες

Η κατάσταση σήμερα στην Ελλάδα είναι χειρότερη από αυτή που περιέγραψε ο αμερικανός απεσταλεμένος Πωλ Πόρτερ το 1947, όσον αφορά την αναποτελεσματικότητα της δημόσιας διοίκησης και το πελατειακό κράτος, είπε η πρώην υπουργός κ. Μαριέτα Γιαννάκου, στη Συνδιάσκεψη Θέσεων της Δράσης. Στη δική του τοποθέτηση, ο κ. Γιάννης Ραγκούσης, ανέφερε ότι η υιοθέτηση της απλής αναλογικής δεν είναι τεχνικό θέμα αλλά θέμα πολιτικού πολιτισμού, που οδηγεί στην ωριμότητα.

Επίσης, τοποθετήθηκαν ο γ. γραμματέας ΥΔΜΗΔ Θεόδωρος Λιβάνιος για την αναδιάρθρωση του δημοσίου, αξιολόγηση και απλοποίηση/κωδικοποίηση νομοθεσίας και ο π. ευρωβουλευτής Σπύρος Δανέλης για την υποχρεωτική 4ετή θητεία της Βουλής.

Στην κεντρική του εισήγηση ο πρόεδρος της Δράσης, Θόδωρος Σκυλακάκης, μίλησε για τις ευρωπαϊκές αξίες, στις οποίες η Δράση είναι ίσως το μόνο σταθερά προσηλωμένο κόμμα, όπως και για την ανάγκη μικρού, ευέλικτου και αποτελεσματικού κράτους.

Η συνύπαρξη καλεσμένων ομιλητών τόσο από τη δεξιά, όσο και από το κέντρο και την αριστερά, αλλά και περίπου 400 μελών και παρατηρητών, δείχνει ότι το πραγματικό πολιτικό διακύβευμα σήμερα στην Ελλάδα είναι η αντίθεση μεταξύ μεταρρύθμισης και στασιμότητας.

Για πληροφορίες:

Γεωργία Πανοπούλου
Εκπρόσωπος Τύπου ΔΡΑΣΗΣ
Τηλ. 6932753022 & 2107472530
Email press@drassi.gr

‹‹ ΕπιστροφήΔράση Θέσεις MediaKit
Συντελεστές Όροι χρήσης & πολιτική απορρήτου © Copyright Δράση 2013