Δράση. Περιβάλλον Παιδεία Πολιτισμός
Δράση
 

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

27/06/2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Δράση στον αγώνα υπέρ του ΝΑΙ

Η Δράση θα συμμετάσχει με όλες τις δυνάμεις της στον εκλογικό αγώνα υπέρ του ΝΑΙ. Με δεδομένο ότι η πρόταση των δανειστών έχει αποσυρθεί, το μόνο ερώτημα που απομένει να απαντηθεί στο δημοψήφισμα είναι ναι ή όχι στο ευρώ.

Θα δώσουμε τη μάχη συντεταγμένα, για να ηττηθεί η παραπλάνηση και να αποφευχθεί η διάλυση και η καταστροφή που θα φέρει η έξοδος της χώρας από το ευρώ. Θα δώσουμε τη μάχη για τα παιδιά μας και για τη γενιά της Ευρώπης. Την πρώτη ελληνική γενιά που έζησε τι σημαίνει Ευρώπη και (με όλα τα αμαρτήματά της), είναι μέρος αυτής της κατάκτησης και δεν θα την παραδώσει στην καταστροφική τρέλα της λογικής του Ηρόστρατου. Δεν θα κάψουμε το ίδιο μας το σπίτι. Θα πούμε ΝΑΙ στην ομαλότητα.

ΝΑΙ
στην ευκαιρία να οικοδομήσουμε και πάλι ευημερία, κοινωνική συνοχή και μια κοινωνία πραγματικά ευρωπαϊκή. Mε ενότητα, σύνεση και ρεαλισμό και προπαντός με τη δική μας δουλειά και προσπάθεια.

Ήδη ο Πρόεδρος της Δράσης Θόδωρος Σκυλακάκης στέλνει επιστολή στον αρμόδιο κατά τον νόμο περί δημοψηφίσματος (Ν. 4023 του 2011) υπουργό Εσωτερικών, ενημερώνοντάς τον για την συμμετοχή της Δράσης στην Επιτροπή Υποστήριξης του ΝΑΙ, που προβλέπεται στον σχετικό νόμο, ενώ θα αποστείλει άμεσα και αντίστοιχες επιστολές στους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων που υποστηρίζουν το ΝΑΙ.

Για πληροφορίες:

Γεωργία Πανοπούλου
Εκπρόσωπος Τύπου ΔΡΑΣΗΣ
Τηλ. 6932753022 & 2107472530
Email press@drassi.gr

‹‹ ΕπιστροφήΔράση Θέσεις MediaKit
Συντελεστές Όροι χρήσης & πολιτική απορρήτου © Copyright Δράση 2013