Δράση. Περιβάλλον Παιδεία Πολιτισμός
Δράση
 

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

11/03/2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΔΡΑΣΗ αντιμετωπίζει θετικά την πρόταση του Σταύρου Θεοδωράκη και του Ποταμιού για τη δημιουργία του «Κοινοβουλίου του Κέντρου»

Η ΔΡΑΣΗ αντιμετωπίζει θετικά την πρόταση του Σταύρου Θεοδωράκη και του Ποταμιού για τη δημιουργία του «Κοινοβουλίου του Κέντρου». Αντιλαμβάνεται αυτήν την προσπάθεια σαν μία καλοδεχούμενη προσπάθεια σύνθεσης όλων των δυνάμεων εκείνων που προσβλέπουν στην δημιουργία μίας νέας, εναλλακτικής πρότασης για την διακυβέρνηση της χώρας. Αυτή η πρόταση θα πρέπει κατά τη γνώμη μας να στοχεύει πρώτα και κύρια στη θεσμική θωράκιση της δημοκρατίας και ταυτόχρονα, μέσα από τη μείωση των κρατικών δαπανών και τη μείωση των φόρων, στην ενεργοποίηση των παραγωγικών δυνάμεων της ελληνικής κοινωνίας και της ιδιωτικής οικονομίας ώστε να αντιστρέψουμε τον καθοδικό φαύλο κύκλο της ύφεσης, να αναγεννήσουμε τον αναπτυξιακό κύκλο, να βάλουμε τέρμα στον καταστροφικό λαϊκισμό. Και κυρίως να θέσουμε τέρμα στην καταστροφική διακυβέρνηση του Συριζα με την προετοιμασία νέων εκλογών.

Η προσπάθεια σύνθεσης σε κυβερνητική συμμαχία όλων όσων θέλουν να γίνει η Ελλάδα ένα κανονικό Ευρωπαϊκό κράτος με την υιοθέτηση γρήγορων κατάλληλων θεσμικών αλλαγών, χωρίς ιδεολογικές παρωπίδες και προκαταλήψεις, αποτελεί συστατική φιλοδοξία της Δράσης από την διακήρυξή της και συνεχή επιδίωξη και στόχο της.

Η Δράση θα συμβάλλει δημιουργικά στην επιτυχία αυτής της προσπάθειας.

Για πληροφορίες:

Γεωργία Πανοπούλου
Εκπρόσωπος Τύπου ΔΡΑΣΗΣ
Τηλ. 6932753022 & 2107472530
Email press@drassi.gr

‹‹ ΕπιστροφήΔράση Θέσεις MediaKit
Συντελεστές Όροι χρήσης & πολιτική απορρήτου © Copyright Δράση 2013