Δράση. Περιβάλλον Παιδεία Πολιτισμός
Δράση
 
 
 
Το Συνέδριο των πολιτών που ζητούν τα ίδια πράγματα που ζητά σταθερά η Δράση από την ίδρυσή της. Μια ανοιχτή, δημοκρατική κοινωνία, κράτος δικαίου και ελεύθερη οικονομία που θα επιτρέψει στους παραγωγικούς Έλληνες του ιδιωτικού τομέα να παράγουν πλούτο και στους παραγωγικούς δημόσιους υπάλληλους να υπηρετούν τον πολίτη αμειβόμενοι αξιοπρεπώς. Εκείνους που θέλουν σύγχρονη παιδεία και εγγύηση της ελευθερίας, της ασφάλειας και της περιουσίας των πολιτών. Που θέλουν ένα κοινωνικό κράτος που δεν θα παίρνει από τους φτωχούς για να επιδοτεί ανύπαρκτους αναξιοπαθούντες, αλλά θα βοηθά τους πραγματικά αδύναμους, θα στηρίζει τους άτυχους και θα εξασφαλίζει αξιοπρεπή γηρατειά στους απόμαχους.
 
Κύρια επιδίωξη του Συνεδρίου είναι να βοηθήσουμε να διαμορφωθεί μια ευρύτατη συμμαχία δυνάμεων για να προωθήσουμε όλες εκείνες τις αλλαγές και μεταρρυθμίσεις που θα βοηθήσουν την Ελλάδα να σταθεί ξανά στα πόδια της, να ανακάμψει ως οικονομία και κοινωνία και να διασφαλίσει οριστικά την ισότιμη παραμονή της στον πυρήνα των χωρών της Ενωμένης Ευρώπης.
 
Παράλληλα θα έχουμε την ευκαιρία, με τις δημοκρατικές και ανοικτές διαδικασίες που προβλέπει το καταστατικό μας, να ψηφίσουμε νέα όργανα της Δράσης δίνοντας την δυνατότητα σε νέους πολίτες να την πλαισιώσουν και να εμπλουτίσουν την πορεία της. Όπως σε όλα τα συνέδρια της Δράσης, θα επικαιροποιήσουμε τις πολιτικές μας προτάσεις και θα αποφασίσουμε για την ηγεσία μας.
 
Η ώρα για Δράση είναι τώρα. Συμμετέχοντας στο Συνέδριο, δεν συμμετέχεις απλώς σε μια «αποστειρωμένη» κομματική διαδικασία. Συμμετέχεις σε ένα κόμμα αρχών, αξιών και διαφάνειας. Δίνεις δύναμη σε ιδέες που δικαιώθηκαν από την ίδια τη ζωή προς όφελος όλων μας.
 
Το ζητούμενο χωρίς το οποίο τίποτε δεν μπορεί να διορθωθεί είναι η ανάπτυξη. Κι ανάπτυξη χωρίς δράση, απλά δεν γίνεται.


Δράση Θέσεις MediaKit
Συντελεστές Όροι χρήσης & πολιτική απορρήτου © Copyright Δράση 2013