Δράση. Περιβάλλον Παιδεία Πολιτισμός
Δράση
 

Η κυβέρνηση είπε ψέματα στο ΣτΕ για τις αντικειμενικές

Αναρτήθηκε 15/06/2016
Του/Της Θόδωρου Σκυλακάκη

Το ελληνικό δημόσιο, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή, είπε την περασμένη εβδομάδα ανερυθρίαστα ψέματα στο Συμβούλιο της Επικρατείας, ζητώντας την αναβολή της δίκης1 για την προσφυγή μου (και άλλων), για την μη αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών στις πραγματικές εμπορικές σε μεγάλο μέρος της χώρας (ιδίως εκεί που ο ΣΥΡΙΖΑ εικάζει ότι δεν είχε πολλούς ψηφοφόρους).

Ισχυρίστηκε στην σχετική δίκη ότι πρέπει να γίνει αναβολή γιατί ούτως ή άλλως επίκειται η αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών στις πραγματικές την 1.1.2017 και συνεπώς η υπόθεση δεν έχει λόγο να εκδικαστεί άμεσα.

Την ίδια ώρα, όπως προκύπτει σήμερα από δημοσιεύματα του τύπου, διαπραγματεύτηκε με τους δανειστές την αναβολή της αναπροσαρμογής για το δεύτερο εξάμηνο του 2017 ή το 2018, για να εισπράξουν άλλη μια ή δύο χρονιές ΕΝΦΙΑ από ανύπαρκτες περιουσίες. Να συνεχίσουν δηλαδή την παράνομη και αντισυνταγματική κλοπή των φορολογουμένων, που δεν υποχρεούνται σε κανένα φόρο για περιουσία που δεν έχουν.

Έχουν δει πολλά τα μάτια μας αλλά κυβέρνηση που να λέει χωρίς αιδώ ψέματα στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας, επιχειρώντας κυνικά να το εξαπατήσει, δεν έχει εξ όσων θυμάμαι ξαναϋπάρξει.

1Αίτημα που το δικαστήριο απέρριψε.

*Το άρθρο δημοσιεύτηκε: www.liberal.gr


‹ ΕπιστροφήΔράση Θέσεις MediaKit
Συντελεστές Όροι χρήσης & πολιτική απορρήτου © Copyright Δράση 2013