Δράση. Περιβάλλον Παιδεία Πολιτισμός
Δράση
 

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

12/07/2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ

Η κ. Θάνου με την πολιτεία της δεν εκόσμησε τη θέση του Προέδρου του Αρείου Πάγου, αρνούμενη πολλές φορές να κατανοήσει, ότι η δικαιοσύνη πρέπει να στέκεται μακριά από την πολιτική, τα κόμματα και τον συνδικαλισμό.

Η ίδια με τις δημόσιες παρεμβάσεις της -ιδίως εκείνη προς τους ευρωπαίους ομολόγους της λίγο πριν το αντισυνταγματικό δημοψήφισμα παρωδία του 2015 ή την άλλη για τη διεύρυνση του ορίου συνταξιοδότησης των δικαστών- αυτοϋπονομεύθηκε ως φορέας ενός εκ των υπάτων αξιωμάτων της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Ο πρωθυπουργός αξιοποιεί πλέον την κα Θάνου με έναν προφανή σκοπό, αυτή να ασκήσει επιρροή στα ανοιχτά δικαστικά μέτωπα της κυβέρνησης με θεσμικό καπέλο και όχι ως απαξιωμένη συνταξιούχος. Παράλληλα στέλνει ένα μήνυμα προς πολλούς παραλήπτες: οι δικοί μας άνθρωποι δεν χάνουν ποτέ, δεν συνταξιοδοτούνται, αλλά επιβραβεύονται και αξιοποιούνται.

Είναι άλλο θέμα εάν η ίδια η κ. Θάνου αγνοεί αυτό που δήλωσε κάποτε ο πρόεδρος του Γαλλικού Συμβουλίου της Επικρατείας: "Η Δικαιοσύνη προσφέρει αποφάσεις όχι υπηρεσίες…".

Για πληροφορίες:

Γεωργία Πανοπούλου
Εκπρόσωπος Τύπου ΔΡΑΣΗΣ
Τηλ. 6932753022 & 2107472530
Email press@drassi.gr

‹‹ ΕπιστροφήΔράση Θέσεις MediaKit
Συντελεστές Όροι χρήσης & πολιτική απορρήτου © Copyright Δράση 2013