Δράση. Περιβάλλον Παιδεία Πολιτισμός
Δράση
 

Υποστήριξη

  • Οικονομική υποστήριξη

Οικονομική υποστήριξη

H υποστήριξη σας είναι ιδιαίτερα σημαντική.  Η Δράση δέχεται ελάχιστη κρατική χρηματοδότηση και λειτουργεί κυρίως με τη στήριξη των φίλων της.

Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο σας και σας διαβεβαιώνουμε πως η συνεισφορά σας θα επενδυθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είμαστε στην διάθεση σας για οποιαδήποτε βοήθεια ή διευκρίνηση.

Αν είσαστε ήδη μέλος και θέλετε η δωρεά προς την Δράση να γίνει με τα στοιχεία σας, παρακαλώ δώστε το email και το συνθηματικό σας παρακάτω.Ενδιαφέρομαι απλά να συνεισφέρω. Δεν επιθυμώ να εγγραφώ ως μέλος.
Παρακαλώ συμπληρώστε τα παρακάτω στοιχεία που είναι απαραίτητα για την καταχώρηση της δωρεάς σας.
Όνομα
Επίθετο
Email
Τηλέφωνο

Επιλέξτε ποσό


Θέλω να ενημερώνομαι για οποιαδήποτε ανανέωση
Αποδέχομαι τους όρους

Τα προσωπικά δεδομένα που συγκεντρώνονται δεν θα χρησιμοποιηθούν για κανένα άλλο σκοπό. Η συνεισφορά σας θα είναι ονομαστική μόνον εφόσον ξεπερνά τα 600 Ευρώ τον χρόνο.
Δικαίωμα να συνεισφέρουν χρήματα έχουν μόνο οι Έλληνες πολίτες. Συνεισφέροντας χρήματα στο κόμμα μέσω της ιστοσελίδας μας, δηλώνετε υπεύθυνα ότι έχετε την ελληνική ιθαγένεια και δεν είστε ιδιοκτήτης ή εκδότης ημερήσιων ή περιοδικών εντύπων πανελλήνιας ή τοπικής κυκλοφορίας ή ιδιοκτήτης ραδιοφωνικών ή τηλεοπτικών, εν γένει, σταθμών και βεβαιώνετε την ακρίβεια των προσωπικών σας στοιχείων. Δεν επιτρέπεται η συνεισφορά ποσού μεγαλύτερου των 15.000 Ευρώ μέσα στο ίδιο έτος.
Τα χρήματα που συγκεντρώνονται μέσω της ιστοσελίδας μας, όπως και με κάθε άλλο τρόπο, θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για τις ανάγκες του κόμματος. Το κόμμα θα δημοσιοποιεί όλα τα οικονομικά στοιχεία του στην ιστοσελίδα αυτή.
Νόμος 3023/2002 «Χρηματοδότηση των πολιτικών κομμάτων από το κράτος. 'Έσοδα και δαπάνες, προβολή, δημοσιότητα και έλεγχος των οικονομικών των πολιτικών κομμάτων και των υποψήφιων βουλευτών.» (μορφή αρχείου PDF, 146Kb)Δράση Θέσεις MediaKit
Συντελεστές Όροι χρήσης & πολιτική απορρήτου © Copyright Δράση 2013