Δράση. Περιβάλλον Παιδεία Πολιτισμός
Δράση
 

Κοινωνία

Επιλέξτε άρθρα του συγγραφέα:

Ο ιός του Δυτικού Νείλου και η Ελλάδα των δυτικών Βαλκανίων εν έτει 2018

Αναρτήθηκε 28-08-2018
Του/Της Παναγιώτη Περγαντά

Η συνεχής και μακροχρόνια μεταπολεμικά οικονομική ανάπτυξη που έζησε η Ελλάδα, την οδήγησε στο κλαμπ των αναπτυγμένων χωρών. Η βελτίωση των συνθηκών ζωής του μέσου Έλληνα δεν είχε προηγούμενο.

Περισσότερα...

Γερνάνε τα έθνη;

Αναρτήθηκε 31-07-2018
Του/Της Δημήτρη Σιόλιου

Η χρυσή εποχή είναι μπροστά μας, όχι πίσω μας.
William Shakespeare

Η Χώρα γερνά όχι μόνο γιατί το δείχνουν οι στατιστικές προβολές. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο δημογραφικό, είναι βαθύτερο.

 

Περισσότερα...

Το παιδί μας κινδυνεύει

Αναρτήθηκε 19-07-2018
Του/Της Διονύση Γουσέτη

Στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στην Αμάρυνθο, στην Κω, στα Γιάννενα και τώρα στην Αργυρούπολη, παιδιά σκοτώνονται ή τραυματίζονται σωματικά ή ψυχικά από βία άλλων παιδιών. Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας διέταξε έρευνα για την αυτοκτονία του 15χρονου μαθητή, οι ποινικές ευθύνες θα καταλογισθούν και εμείς μπορούμε να αποστασιοποιηθούμε και να ασχοληθούμε με τα προβλήματά μας που είναι πιεστικά.

Περισσότερα...

Μια αλήθεια που πονάει

Αναρτήθηκε 17-07-2018
Του/Της Γιώργου Καραβάνα

Προτίμησα να περιμένω κάποιες μέρες πριν γράψω. Να περιμένω σεβόμενος τη στεναχώρια και το πένθος, που εύλογα κάποιοι άνθρωποι αισθάνονται, όταν φεύγει από τη ζωή ένας άνθρωπος δικός τους ή ένας άνθρωπος που γνώρισαν και εκτιμούσαν πολύ. Ο θάνατος παραμένει μυστήριο, που προκαλεί δέος και πόνο στους ανθρώπους.

Περισσότερα...
Περισσότερα

Δράση Θέσεις MediaKit
Συντελεστές Όροι χρήσης & πολιτική απορρήτου © Copyright Δράση 2013