Δράση. Περιβάλλον Παιδεία Πολιτισμός
Δράση
 

Συνέδριο Μαϊου 2013


Στις 25 και 26 Μαΐου διεξάγεται το Συνέδριο της Δράσης. Το Συνέδριο των πολιτών που ζητούν τα ίδια πράγματα που ζητά σταθερά η Δράση από την ίδρυσή της. Μια ανοιχτή, δημοκρατική κοινωνία, κράτος δικαίου και ελεύθερη οικονομία που θα επιτρέψει στους παραγωγικούς Έλληνες του ιδιωτικού τομέα να παράγουν πλούτο και στους παραγωγικούς δημόσιους υπάλληλους να υπηρετούν τον πολίτη αμειβόμενοι αξιοπρεπώς. Που θέλουν σύγχρονη παιδεία και εγγύηση της ελευθερίας, της ασφάλειας και της περιουσίας των πολιτών. Που θέλουν ένα κοινωνικό κράτος που δεν θα παίρνει από τους φτωχούς για να επιδοτεί ανύπαρκτους αναξιοπαθούντες, αλλά θα βοηθά τους πραγματικά αδύναμους, θα στηρίζει τους άτυχους, θα εξασφαλίζει αξιοπρεπή γηρατειά στους απόμαχους.

Όλοι αυτοί οι πολίτες, ανεξάρτητα από το αν μας έχουν ψηφίσει ή όχι κατά το παρελθόν, αναγνωρίζουν σήμερα ότι έχει έρθει επιτέλους η ώρα της Δράσης. Στο πνεύμα της πιο επίκαιρης από ποτέ ιδρυτικής μας διακήρυξης, απευθύνουμε το ίδιο κάλεσμα σε «…όλους τους πολίτες, που μαζί μας αναφωνούν με αγανάκτηση ‘δεν πάει άλλο’, να απεγκλωβιστούν από τα παρακμιακά κομματικά κατεστημένα και να συστρατευθούν μαζί μας. […] όλους τους προοδευτικούς πολίτες, κεντροαριστερούς και κεντροδεξιούς, σοσιαλδημοκράτες και φιλελεύθερους, εκσυγχρονιστές και πραγματιστές, να συνεργασθούμε, ώστε να αναστρέψουμε την ακάθεκτη πορεία μας προς την παρακμή».

Ήδη πολλοί και από διαφορετικούς χώρους έχουν ανταποκριθεί στο κάλεσμά μας.
Μετά το ανοικτό Συνέδριο του περασμένου Δεκεμβρίου και την επιβεβαίωση της πολιτικής μας απόφασης για συνεργασία προχωράμε στο νέο συνέδριο για τις 25 και 26 Μαΐου. Συνέδριο πολιτών, που με διαφάνεια και απόλυτα κατοχυρωμένες δημοκρατικές διαδικασίες θα διαμορφώσουν τις θέσεις του κόμματος, θα ψηφίσουν το καταστατικό του και θα αναδείξουν τα κομματικά όργανα.

Η ώρα για Δράση είναι τώρα. Συμμετέχοντας στο Συνέδριο, δεν συμμετέχεις απλώς σε μια «αποστειρωμένη» κομματική διαδικασία. Δημιουργείς ένα κόμμα αρχών, αξιών και απόλυτης διαφάνειας. Διαμορφώνεις μαζί με άλλους ενεργούς πολίτες έναν νέο πολιτικό φορέα που θα προσπαθήσει να αλλάξει το πολιτικό σκηνικό και να δώσει ελπίδα στον τόπο. Συμμετέχεις στη Δράση, συμμετέχεις στη Λύση.Δράση Θέσεις MediaKit
Συντελεστές Όροι χρήσης & πολιτική απορρήτου © Copyright Δράση 2013